Автомобил блъсна детска количка в Разград

0
Бебето се отървава с леки охлузвания
Бебето се отървава с леки охлузвания

Бебето се отървава с леки охлузвания

На 12 октомври 2024 година в град Разград се случи инцидент, при който автомобил удари детска количка с бебе. За щастие, произшествието не доведе до сериозни наранявания. Информацията за случая е предоставена от пресцентъра на Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Разград.

Подробности за инцидента

Около 11:15 часа в петък в полицията постъпва сигнал за блъснато дете на паркинг пред блок "Млади семейства". Пристигналият на място полицейски екип установява, че при маневра на заден ход 64-годишен водач на автомобил "Хюндай Н-1" е блъснал детска количка, в която е имало малко момиченце.

Медицинска помощ и състояние на детето

След инцидента детето е незабавно транспортирано до Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) - Разград, където е прегледано от медицински специалисти. След извършения преглед е установено, че момиченцето е получило само повърхностни охлузвания. Лекарите са преценили, че състоянието на детето позволява то да бъде освободено за домашно лечение.

Действия на правоохранителните органи

Полицейските служители са извършили необходимите процедури по разследването на инцидента. Водачът на автомобила е бил тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите от пробите са отрицателни.

Във връзка със случая е образувано досъдебно производство, което ще изясни всички обстоятелства около инцидента и ще определи евентуалната отговорност на шофьора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари