Наталия след "Игри на волята": Честността ми попречи в надпреварата

0
Конфликти, коалиции и 30 яйца на ден
Конфликти, коалиции и 30 яйца на ден

Конфликти, коалиции и 30 яйца на ден

Наталия от племето на Дръзките, последният елиминиран участник в "Игри на волята", сподели откровено своите впечатления и преживявания от риалити формата. В интервю за подкаста "След Игрите" тя разкри подробности за взаимоотношенията в синьото племе, конфликта си с Гешев и емоционална лична история, свързана с нейния дядо.

Честност, която пречи в играта

В официалния подкаст на предаването Наталия заяви, че не изпитва съжаление за напускането си на този етап от "Игри на волята". Тя призна, че е влязла в приключенското риалити с различни очаквания:

"Обичам да предизвиквам себе си, но се оказах прекалено честен играч, което ми попречи в надпреварата", сподели Наталия.

Нестабилни коалиции и пропуснати възможности

Участничката разкри, че винаги е имала желание да си партнира с мъжете в играта. Въпреки това, тя не се присъединила към мъжката коалиция заради противоречивото поведение на Микяй. Наталия определи съюза между Гешев, Павел, Микяй, Десислава и Магдалена като нестабилен.

Подготовка за предизвикателствата

Що се отнася до подготовката си преди участието в "Игри на волята", Наталия споделя, че е заложила основно на развиване на умения за решаване на пъзели и подобряване на плувните си способности, като е отделила по-малко внимание на физическата подготовка.

Конфликти и неразбирателство

В разговора си с водещата Ваня Запрянова, Наталия разкри подробности за напрежението между нея и Гешев:

"Чувствах се неразбрана от него, което ми тежеше много. Когато става въпрос за игрите, сякаш говорехме на различни езици", обясни тя.

Любопитни факти от участието

Един от най-обсъжданите моменти от участието на Наталия беше нейната любов към консумацията на яйца. Тя обясни, че 30 яйца на ден се ядат без проблем, но причината за това решение остава загадка, която зрителите могат да разкрият в пълния запис на подкаста.

Житейски избори и емоционални моменти

Извън контекста на "Игри на волята", Наталия разкри, че е завършила полицейската академия, въпреки че в момента не практикува тази професия. Тя обясни решението си с ниското заплащане в сектора в България, което затруднява издръжката със стартова заплата.

В емоционален момент от интервюто, Наталия сподели със сълзи на очи за най-трудния период в живота си - загубата на нейния дядо, с когото не е успяла да се сбогува за последен път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари