Кирил Маричков почина при нещастен инцидент

3
Трагичен инцидент отне живота на легендарния музикант Кирил Маричков
Трагичен инцидент отне живота на легендарния музикант Кирил Маричков Снимка: БТА / Архив

Трагичен инцидент отне живота на легендарния музикант Кирил Маричков

Българската музикална сцена е в траур след внезапната кончина на Кирил Маричков, един от най-обичаните и влиятелни музиканти в страната. Трагичният инцидент се случи в село Селановци, област Враца, където Маричков трябваше да изнесе концерт с група "Фондацията".

Според информация на bTV, фаталният инцидент е станал при качването на Маричков на сцената. Музикантът е паднал и е получил сериозни наранявания, които за съжаление са се оказали фатални.

Кирил Маричков беше не само талантлив певец, но и виртуозен басист и композитор. Той остави неизличима следа в българската рок музика като основател и фронтмен на легендарната група "Щурците". С неговата кончина България губи един от своите най-ярки музикални таланти и културни икони.

Новината за смъртта на Маричков разтърси не само музикалните среди, но и цялото българско общество. Феновете и колегите му споделят своята скръб и спомени в социалните мрежи, отдавайки почит на неговото творчество и принос към българската култура.

Кирил Маричков остави богато музикално наследство, включващо множество хитове с "Щурците" и солови проекти, които ще продължат да вдъхновяват поколения напред. Неговата музика и харизматично присъствие на сцената ще липсват на всички почитатели на българската рок музика.

Очаква се повече подробности около трагичния инцидент да бъдат разкрити в следващите дни. Междувременно, музикалната общност и феновете се обединяват в скръбта си, спомняйки си за невероятния талант и човешките качества на Кирил Маричков.

Поклон пред паметта на големия български музикант!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Всички БЪЛГАРИ
    .....ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОБИЧАТ КИРИЛ МАРИЧКОВ,ПЕТЪР ГЮЗЕЛЕВ ..И..И.... ЩУРЦИТЕ...... КРАЙ РЕКАТА..... СБОГОМ ПРИЯТЕЛ
  • -6
    4
    Sy
    Praq qzyk na nego.
  • -4
    3
    Подразбрал
    От еврейски произход...
  • 9
    2
    Русенец
    Великан! Бог да то прости! Щурецът си е винаги щурец !
  • 15
    1
    R.I.P.
    Лека ти пръст, човек. Почивай в мир! Израснахме с твоите песни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари