Какво доведе до смъртта на Кирил Маричков

1
Какво доведе до смъртта на Кирил Маричков
Какво доведе до смъртта на Кирил Маричков Видео: NOVA

Музикантът падна от сцената преди концерт във врачанско село

Музикалната общност в България е потресена от внезапната загуба на един от най-обичаните български музиканти, Кирил Маричков. Трагичният инцидент се случи в петък вечерта във врачанското село Селановци, където "Фондацията" трябваше да изнесе концерт.

Фатално падане от сцената

Според първоначална информация, Маричков е паднал от сцената по време на подготовката за концерта. Инцидентът се е случил, когато музикантът се е качил на сцената за предварителна настройка. Движейки се по нея, той се е спънал и е паднал от височина около един метър.

Свидетели на инцидента разказват, че площадът, където е била разположена сцената, е бил пълен с хора, очакващи с нетърпение началото на концерта. Веднага след падането, присъстващите са се притекли на помощ на музиканта.

Светкавична реакция на спешните екипи

Екип на Спешния център в град Оряхово е бил незабавно повикан на мястото на инцидента. Медиците са пристигнали за рекордните 7 минути и веднага са започнали реанимационни действия. Въпреки усилията им, по пътя между село Селановци и град Оряхово, Кирил Маричков е загубил битката за живота си.

Разследване на инцидента

Към момента няма официално становище относно причините за инцидента. Първоначалният оглед на разследващите органи насочва към версията за нещастен случай. Очаква се по-подробна информация да бъде предоставена след приключване на разследването.

Кирил Маричков остава в историята като един от най-влиятелните български музиканти, оставил неизличима следа в развитието на българската рок музика. Неговата внезапна загуба е огромен удар за българската музикална сцена и феновете му в цялата страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    ха
    Какво да доведе,разбира се алчността . Човешкото око винаги е гладно и само пръстта го насища , а чифутското в пъти по-гладно. Станал на 80 вместо да се радва на старини и спокойствие че все още се крепи и е жив и здрав , той хукнал и си намерил това което е търсил.
  • 2
    2
    Ъъъ
    "Трагичният инцидент " ?! Мисля, че твърде фриволно ползвате думите. Човек на 80 години се препънал и паднал. Къде точно е "трагичното"? Трагично е за близките му. За тия които са пострадали от него като агент на ДС е всичко друго, но не и трагично.
  • 3
    1
    Necrohead
    По-скоро НЕЗАЛИЧИМА СЛЕДА, а не НЕИЗЛИЧИМА.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари