Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Трагедията с градския транспорт продължава

0

Браво, господин Милков! Чудно разписание на градския транспорт!

Децата се върнаха в училище и трагедията пак продължава! Всяка линия средно е на час, час и половина, че и повече, поне днес да бяхте пуснали допълнителни курсове! Всичко е претъпкано... Поне пътуват хората, аз още чакам за 11-та, която преди време беше на 10-15 минути...

Автор: П. Атанасова
(Автор: П. Атанасова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    Аман от зелени проксита
    Супер си е транспорта. За лев и петдесет май искате и шведска маса да има в автобуса? Точно в жегите ми се наложи да ползвам градски транспорт, че автомобилчето е на ремонт, че то аз за първи път в живота си видях градски автобус с климатик! Остави това ама до седалката ми имаше USB да си заредя телефона ако реша. Тук се вихри някакво прокси на зелените душегубки. Опита във фейсбук и хора с имената и снимките си го осраха, та си затри публикацията. Е, няма да се върне вашето бе! Приемете, че няма как!
  • 2
    13
    bus driver
    Ми няма хора в Русе за ритмично разписание. За 50 хиляден град с достатъчно пътници 2-3 часа на ден, и толкова е много.
  • 1
    12
    Гатьо Апостолов
    абе я оставка на ония некадърници начело на градският транспорт и барабар с едно недоразумение дето е заместник на Пенчо
  • 3
    11
    Инж. Томов
    Абе П. Атанасова, ти не разбра ли, че 11 линия е съкратена на по-рядко, за сметка на други като 27, 29?! А по-добре ли беше преди с ония малки зелени автобусчета на Шанс Исузу с оная къдравата контрольрока, която беше като някоя навигаторка и ту препускаха, ту се влачеха, в опит да вземат пътниците на общинските тролейбуси?! Или беше по-добре като нямаше ни един автобус или тролейбус след 20 часа в Русе?! Щото сега има късни курсове около 22-23 часа и то по много линии и така човек може да иде я на коцерт, я на проява до късно и после да се прибере за 1.50 лв, вместо да дава на такси. Има и някои слабости наистина- трябваше да има повече тролейбуси и автобуси от жп гара и автогара към кварталите, напр. към Възраждане няма такива, а също да има и линии като 25-та и 26-та на времето от хотел Рига и от Захарен завод за Бор.
  • 3
    10
    123456
    Безобразие транспорт тяхната мамицааааааа...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари