Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Русенски градски таксита

8
Общинарите да преименуват фирмата на общински таксита Русе
Общинарите да преименуват фирмата на общински таксита Русе

С новите разписания на общинския транспорт, орязани до неузнаваемост, направо общинарите да не се замислят, а да преименуват фирмата на общински таксита Русе.

Това не е транспорт!

Автор: Димитър Александров
(Автор: Димитър Александров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    Критик
    Защо са разредени разписанието толкова много. Защо 20 линия няма да пътува в събота? Кой " умник" решава тези неща без да се съобрази с пътуващите? Градска инквизиция!
  • 2
    13
    Аз
    Да не мрънкаме тука ами пред Общината трябва. Тука файда няма в София да ни чуят чак
  • 2
    12
    Aleksandrov Milen
    Ако не сме ние, гражданите - пътниците на Русе, лицата, обслужващи градския транспорт, няма да съществуват, защото няма да има кого да возят. Русенци, събудете се и изисквайте по-доброто! Стига са ни мачкали! Ако не сме ние, тях няма да ги има. От нашите данъци и пари за билетчета те съществуват и се хранят.
  • 3
    11
    Aleksandrov Milen
    Градският транспорт в Русе е под всякаква критика – стари превозни средства, мръсни, с нелюбезни водачи. Новото лятно разписание е грешка на някой си там, който го е написал. 6:16 ч., 11:26 ч. 13-та линия ми беше удобна за работа, а сега с новото разписание аз закъснявам за работа, защото има 6:55 ч. и 11:40 ч. за 1-ва и 2-ра смяна. Това са късни часове. Моля от мое име и от името на гражданите на Русе да се вземе разумно и радикално решение. В старите тролеи и автобуси е сауна през лятото, това е ужасно. Това ли заслужаваме русенци, от които повечето си плащаме редовно данъците? Съответно искаме чисти превозни средства, климатизирани според сезона, и нормално и редовно разписание, съобразено с работещите граждани на Русе за 1-ва и 2-ра смени.
  • 7
    10
    Риформата
    Затова лш беше пътуващата пресконференция, тъпи и алчни общинари? Как сте " подобрили" отвратителния градски и междуселски транспорт? И хал хабер си нямате, нито ви интересува комуналния транспорт, не сте го и помирисвали - икономисвате едни пари, за да ги " усвоите", задници такива!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари