Big Brother взриви багажа на новите си съквартиранти

0

Драматичен старт за новите съквартиранти в "Big Brother"

Участниците в новото издание на реалити шоуто "Big Brother" бяха посрещнати с изненадващо предизвикателство още в първите часове на престоя си. Загубата на личния багаж се превърна в централна тема за обитателите на Къщата, след като барманът Петър взе решение да лиши всички от техните вещи. Това, което съквартирантите все още не знаят, е че Петър всъщност е агент "Енигма" - участник с тайна мисия, който изпълнява желанията на зрителите.

Драматичният момент настъпи, когато куфарите на участниците бяха взривени в двора на Къщата. Това действие раздели обитателите на два лагера - тези, които приемат решението на Петър с разбиране, и онези, които не могат да проумеят как някой би могъл да остави осем жени без личните им принадлежности.

Изненадите за участниците не спряха дотук. Те станаха свидетели на разговор между Big Brother и Петър в изповедалнята, от който стана ясно, че той ще бъде единственият човек с право да номинира през първата седмица. Това означава, че изборът кой да бъде застрашен от елиминация е изцяло в ръцете на зрителите, които могат да гласуват за номинацията на Петър чрез приложението NOVA PLAY.

В Къщата не липсваха и сериозни разговори по значими теми. Дискусията за еднополовите връзки предизвика разногласия сред част от дамите. Анджела и Ивонне заеха позиция в подкрепа на своите приятели, независимо от техните сексуални предпочитания. От другата страна застана рапърката Косара, която изрази неприемане към различните и тяхното желание за себеизразяване.

Междувременно, бившият свещеник Марио и Кристи проведоха емоционален разговор в двора на Къщата. Марио сподели за най-голямото предизвикателство в живота си - тежката диагноза на майка му. Неговото фриволно поведение след влизането в Къщата го подтикна да потърси изповед пред Big Brother.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари