"Big Brother" се завръща в телевизионния ефир

0
Башар Рахал и Александра Богданска са водещи на най-популярното риалити шоу
Башар Рахал и Александра Богданска са водещи на най-популярното риалити шоу Снимка: NOVA

Башар Рахал и Александра Богданска са водещи на най-популярното риалити шоу

След шестгодишно прекъсване, емблематичното риалити шоу "Big Brother" се завръща в ефира на телевизия NOVA. Предаването, което промени телевизионната история, обещава да бъде по-интригуващо и различно от всякога.

Краси Ванков, продуцент на шоуто, разкрива, че уникалността на "Big Brother" се крие в неговата непредсказуемост и директно излъчване. "Това е единственото предаване в ефира в момента, което не е направено на запис и не е монтирано и излъчвано. Това е нещо, което ще се случва на живо пред очите на зрителите", споделя той.

Психологът Ани Владимирова, която участва в подбора на участниците, обяснява защо шоуто продължава да привлича вниманието на публиката: "Парадоксът, който се случва вътре в къщата на Big Brother, се случва и в живота ни. Този когнитивен дисонанс ни кара да гледаме".

В новия сезон ще участват 16 съквартиранти, избрани измежду 11 000 кандидати. Ванков подчертава връщането към оригиналната концепция на шоуто: "Радвам се, че достигнахме до решението да направим риалитито такова, каквото е замислено преди 25 години – с участието на обикновени хора".

Зрителите ще имат безпрецедентна роля в този сезон. "Зрителите ще решават кой ще гонят и кой трябва да напусне къщата. Този сезон даваме право на зрителите да влияят на живота в къщата", обяснява Ванков.

Владимирова добавя, че шоуто ще бъде огледало на съвременното общество: "Ако преди гледахме капсулирано предаване и изумени наблюдавахме какво се случва в него, то сега ще имаме влияние върху живота вътре, върху хората, които са в капсулата".

"Big Brother" запазва някои от емблематичните си елементи, като Изповедалнята, където участниците ще общуват лично с Big Brother. Ванков подчертава, че ролята на Big Brother е на наблюдател, а не на арбитър в живота на съквартирантите.

В заключение, продуцентът отбелязва актуалността на шоуто в съвременния свят: "В днешно време въпреки, че сме свързани с различни социални мрежи, все по-малко общуваме. Това прави Big Brother по-актуален към днешна дата".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари