Нешка Робева представя последното си шоу

0
Легендарната треньорка се сбогува със сцената със спектакъла "Шампионите"
Легендарната треньорка се сбогува със сцената със спектакъла "Шампионите" Снимка: БНР

Легендарната треньорка се сбогува със сцената със спектакъла "Шампионите"

Легендарната треньорка Нешка Робева ще представи своя последен спектакъл "Шампионите" на 12 декември в зала 1 на Националния дворец на културата в София. Шоуто ще включва изпълнения на шампиони по аеробика, естетическа гимнастика, акробатика и мажоретен спорт.

В специално интервю за Българското национално радио, Робева сподели: "Аз наричам този спектакъл предпоследният, последен спектакъл на Нешка Робева. Мисля, че не трябва да издевателствам над силите, които все още ме съпровождат."

Целта на спектакъла е да набере средства за новосъздадената фондация "Темелите-Левски", която вече е започнала своята дейност. "С този спектакъл ние ще захраним тази фондация, която вече има изградена база и преди да е регистрирана, започна да работи", поясни Робева.

Бившата национална треньорка разкри и плановете си за написване на книга по поръчение на пророчицата Ванга. "Сложна книга, но ще се помъча да я направя лесна за четене. Ако искам тази книга да има стойност, трябва да застана срещу себе си, да се попитам имам ли силите и смелостта да напиша истината", сподели тя.

Като почетен президент на клуб по художествена гимнастика "Левски", Робева ще присъства на официалното откриване на първия турнир "Големият приз" в залата на стадион "Георги Аспарухов". Тя подчерта значимостта на клуба: "Левски е най-големият, най-успелият клуб в България. Той не може да дава други призове, освен най-големият. Това е признание към историята, защото трябва да се знае кой клуб дава големия приз."

Робева изтъкна впечатляващите постижения на клуб "Левски" с над 315 медала от световни и европейски първенства. "Клубът, който дава 'Големия приз', зад гърба си има история. Може да се каже – да, големите дават Голям приз, голямо признание и най-вече голямо уважение към историята на своя клуб, на своята родина, на своя спорт", заключи тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари