Почина майстор от "Бригада Нов дом"

4
Валери Ангелов оставя след себе си богато наследство от над 70 обновени дома, стотици усмивки и безброй сърца
Валери Ангелов оставя след себе си богато наследство от над 70 обновени дома, стотици усмивки и безброй сърца Снимка: "Бригада Нов дом" / Архив

Валери Ангелов оставя след себе си богато наследство от над 70 обновени дома, стотици усмивки и безброй сърца

Тъжна вест разтърси феновете и екипа на популярното телевизионно предаване "Бригада Нов дом". Валери Ангелов, един от бившите бригадири в шоуто, почина внезапно, оставяйки след себе си огромна празнота и дълбока скръб сред колегите и приятелите си.

Валери Ангелов стана част от телевизионния свят през 2020 година, когато за първи път се присъедини към екипа на "Бригада Нов дом". Той работеше рамо до рамо с предишния бригадир Владимир Караджов, превръщайки се бързо в незаменима част от екипа. Специалист по сухо строителство и възпитаник на строителния техникум в София, Ангелов внасяше не само професионализъм, но и сърце в работата си.

Съпругата на Владимир Караджов, която дълги години бе продуцент на предаването, сподели трогателно послание в памет на Валери: "Да изпратим Вальо с усмивка! Той и бригадата са помогнали на над 70 семейства и над 250 деца. Светъл път му пожелаваме и Бог да прости греховете му."

Новината за кончината на талантливия майстор потресе и Лиляна Боянова, която не скри емоциите си: "Разкошен човек! Светло да му е небето."

Мария Силвестър, настоящата водеща на "Бригада Нов дом", която в момента работи по заснемането на нов сезон, изрази дълбоката си скръб: "Валето си замина. Благодаря ти, че беше с нас. Светъл път и мир на душата ти, Валери Ангелов."

Колегите от бригадата са категорични: "Остава завинаги с Бригадата." Тези думи подчертават не само професионалния принос на Валери Ангелов, но и личностното му влияние върху екипа и атмосферата в предаването.

От миналата година бригадир на "Бригада Нов дом" е Калин Евтимов, бивш участник в реалити формата "Фермата". Той доведе със себе си нови членове в екипа, включително баща си, продължавайки традицията на семейственост и взаимопомощ, характерна за предаването.

Валери Ангелов оставя след себе си богато наследство от над 70 обновени дома, стотици усмивки и безброй сърца, докоснати от неговата доброта и майсторство. Неговият принос към "Бригада Нов дом" надхвърля простото ремонтиране на жилища - той помогна за изграждането на по-добро бъдеще за много нуждаещи се български семейства.

Загубата на Валери Ангелов е не само за телевизионния свят, но и за цялото общество. Той олицетворяваше духа на безкористна помощ и професионализъм, вдъхновявайки както колегите си, така и зрителите да правят добро и да подават ръка на нуждаещите се.

Нека си спомняме за Валери Ангелов с усмивка и благодарност за всичко, което е направил. Неговият светъл пример ще продължи да вдъхновява бъдещите поколения майстори и доброволци, показвайки как с труд, умения и голямо сърце могат да се променят животи към по-добро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари