Ива Митева: Българите не искат предсрочни избори

2
Предсрочните избори няма да доведат до нищо по-добро - избирателната активност ще е още по-ниска
Предсрочните избори няма да доведат до нищо по-добро - избирателната активност ще е още по-ниска Снимка: БГНЕС / Архив

Предсрочните избори няма да доведат до нищо по-добро - избирателната активност ще е още по-ниска

"Българските граждани не искат предсрочни избори. Не виждам такова желание нито в опозицията, нито в управляващите. Те няма да доведат до нищо по-добро - избирателната активност ще е още по-ниска, фрагментацията - по-голяма."

Това коментира зам.-председателката на парламента и депутат от "Има такъв народ" Ива Митева пред bTV.

Тя припомни, че за разлика от други коалиционни партньори във властта червената линия на ИТН била само една - Северна Македония.

"Компромиси с правата на българите и със съвестта си няма да направим, заяви тя по повод международния натиск върху българското правителство са позволи РС Македония да започне преговори за членство в ЕС още това лято.

Останалите партньори развяват червени флагове всеки ден и при всеки повод плашат, че ще напуснат коалицията", добави Ива Митева.

Според нея обаче било нормално отделните партии в коалицията да имат съществени различия и въпреки това да са заедно във властта - такъв бил вотът на народа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    ...
    аз искам киро да изчезне на секундата от политическата сцена . не искам да виждам и секунда повече кривоустата му физионимия и женствения му глас. позор и посмешище. ако питам мен това ми е мнението.
  • 5
    3
    до 2
    Научи се да четеш. Аз не казвам, че представлявам българите, както и тя не ги представлява, казах да попита българите, преди да изказва такива твърдения от мое, твое и тяхно име. Някакви уточняващи въпроси да имаш?
  • 2
    2
    До 1
    Ако си мислиш,че олицетворяваш българите-много грешиш !
  • 4
    1
    русенец
    ПР(разградска)П защо не попита все пак българите дали ви искаме?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари