Глория ще отбележи 30 години на сцената с грандиозен концерт в НДК

2
Певицата пусна нова песен за рождения си ден
Певицата пусна нова песен за рождения си ден

Певицата пусна нова песен за рождения си ден

Глория ще отбележи 30 години на сцената с грандиозен концерт в НДК.

Тази вечер 51-годишната поп-фолк звезда Глория ще отбележи своята 30-годишнина на сцената с голям концерт в зала 1 на Националния дворец на културата (НДК). Билетите за събитието бяха изкупени преди пет месеца, демонстрирайки огромния интерес към кариерата и творчеството на певицата.

Нов клип и песен за рождения ден

Глория, родена в Русе, посрещна своя 51-ви рожден ден с нов клип, който излезе в първите минути на празничния за нея 28 юни. „Премиера! Му birthday. От мен за мен!“ – написа тя в социалните мрежи, представяйки новата песен „Его“.

Текстът е дело на Глория и Мариета Ангелова, а музиката е композирана от Fivos Tasapoulos.

Музиката като лек

Само девет дни преди това, Глория направи друга премиера с песента „Музиката е лек“, в която участват Кеба и дъщеря ѝ Симона Загорова. Певицата сподели, че текстът на песента е посветен на нейната голяма любов – музиката, и на хората на изкуството. „Текстът на песента е посветен на моята голяма любов – музиката, и на хората на изкуството, които в хубави и лоши моменти сме истински професионалисти и се раздаваме докрай, защото това е нашата мисия, имаме най-прекрасната професия на света и искаме да ви зарадваме! А публиката ни дава любовта си стократно и иска да сме там горе, на сцената! Музиката е универсалният език, чрез който си общуваме! Песента ни събира и ни прави по-добри, бедния и богатия ги прави равни! Песента лекува, спасява и ни връща към живота! Вместо въздух, дишам МУЗИКА!“ – коментира тогава Глория.

Грандиозен концерт в НДК

Концертът тази вечер ще бъде същинско музикално събитие, в което ще участват множество известни изпълнители като Азис, Кеба, Тони Дачева, Ники Славеев и дъщерята на Глория – Симона Загорова. Подготовката за събитието включва над 150 души, които работят върху репертоара, тоалетите, костюмите, репетициите и мултимедийните елементи.

Обичам да усещам тези пеперуди в стомаха си, това ме прави жива и щастлива и благодарна, че ми се случва! Щастието е магия и вие сте причината за моята „Музикална приказка“ толкова години! Огромно благодаря на всички екипи, които се включват в този концерт!“ – призна Глория в края на май.

Следващият юбилеен концерт

След концерта в НДК, Глория ще направи юбилеен концерт и на 25 юли в Пловдив, където отново ще зарадва своите фенове с невероятно шоу и изпълнения на своите хитове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Двемогилска чалгаджийка.
    Глория е артистичният псевдоним на Галина Иванова Пенева. Родена е в Русе на 28.06.1973 година, зодия Рак. Глория е в шести клас, когато майка й и баща и се разделят. След развода, тя и брат й Николай отиват да живеят в Две могили, където за тях се грижат баба им и дядо им. Тъкмо и в Две могили децата завършват и средното си образование. Глория завършва Техникум по селско стопанство в Две могили. Все още ненавършила 18 години, тя започва да пее с оркестър "Извор". Още през 1993 година Глория става вариететна певица. Ангажиментите й са в големите Бар-вариетета и нощни клубове в страната. По същото време във фоайето на Интерхотел "Велико Търново" Глория се запознава със своите бъдещи и настоящи продуценти Мария и Митко Димитрови - собственици на Пайнер студио. От 1994 година започва звездният път на Глория, а изпълнителката е на 20 години. Глория се запознава в Кърджали, в нощен бар "Ариезос" с бъдещия си съпруг Илия Загоров, попфолк композитор и певец, известен също и като Фильо, роден: 5.11.1968 г. в Кърджали, зодия: Скорпион. От тяхната любов се ражда Симона, родена: 30.09.1996 г. в Русе, зодия: Везни.
  • 0
    1
    Спонсор
    Толкова косми няма на главата си един мъж, колкото е строшила тая! Като почнем от ПРЕХОДА, стартиран от проститутките на България!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари