Дует Аморе от Русе ще открие юбилейния концерт на Кичка Бодурова в НДК

2
Събитието ще се състои на 11 ноември
Събитието ще се състои на 11 ноември Снимка: Facebook / Дует Аморе

Събитието ще се състои на 11 ноември

Дует Аморе от Русе ще открие големият юбилеен концерт на Кичка Бодурова на 11.11 в Зала 1 на НДК. За това съобщиха самите изпълнители във Фейсбук.

"Нямаме думи, с които да опишем нашето щастие, вълнение, гордост и благодарност към г-жа Бодурова , за тази огромна чест! Отдавна зала 1 на НДК е наша ГОЛЯМА МЕЧТА, а да стъпим там за първи път именно с любимата певица и то на нейният юбилеен концерт “50 години на сцена”… сбъдната мечта! Вече нямаме търпение!! Очакваме всички наши приятели и почитатели от София на този мега концерт, който със сигурност ще е повече от вълшебен!!!

Kichka Bodurova, благодарим от сърце, обичта ни към теб е безкрайна и ти го знаеш!!", написаха русенските таланти в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Ха ха
    Смях в залата!Сега мъжката част от дуета ще се насере от хвалби, че пял със сто годишната Кичка!🤣
  • 1
    2
    Do1
    Недей така, те са "музиканти", "творци", "хора на изкуството" колкото ибда е безполезно съществуването им, и несъществувсщ приноса им, нямаш право нищо да им кажеш. Всеки псевдоерудирсл олигофрен се уповава на такива да го "ерудират" още повече.
  • 7
    1
    Де да знам
    Некадърници потомствени, Кичка ще спи ли в хотела ви? С това сте известни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари