Двама души загинаха при челен удар край Монтана

0

Трима пострадали са в критично състояние

Двама мъже загинаха, а майка, дете и мъж са с опасност за живота след тежка катастрофа по път III - 102, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Монтана.

Инцидентът е станал на 27 юни 2024 година около 17:20 часа. Водач на лек автомобил, 50-годишен жител на село Георги Дамяново, движейки се от Монтана към село Превала, е навлязъл в насрещната лента и се е ударил челно с друг лек автомобил, управляван от 51-годишен мъж от село Говежда.

Жертвите и пострадалите

50-годишният водач загива на място преди пристигането на екип на спешна помощ. В неговия автомобил пътува 37-годишен мъж от Монтана, който почива след транспортиране в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" поради тежките травми.

В другия автомобил пътували 35-годишна жена и 5-годишното ѝ дете, които са получили тежки травми и са откарани в болница с опасност за живота. 51-годишният водач на автомобила е с тежки травми по долните крайници и е в контактно състояние. Неговата проба за алкохол е отрицателна, но също е настанен в болница в критично състояние.

Разследване и последици

На мястото на инцидента е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.

Работата по случая продължава в Районното управление на МВР в Монтана.

Катастрофата е причинила значителни материални щети на двата автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари