Момче катастрофира тежко с мотоциклет в Чипровци

0
Мотоциклетът се е ударил в лек автомобил на нерегулирано кръстовище
Мотоциклетът се е ударил в лек автомобил на нерегулирано кръстовище Снимка: Архив

Пострадалото момче е оперирано по спешност

Тежка катастрофа с 13-годишен мотоциклетист в Чипровци.

Момче на 13 години от София, управлявало кросов мотоциклет без регистрационни табели по улица „Димитър Филипов“ в Чипровци, е пострадало тежко при пътно-транспортно произшествие. С него се е возило и друго момче от София на 16 години. Съобщението за инцидента бе разпространено от Областната дирекция на МВР - Монтана.

Инцидентът се е случил на нерегулирано кръстовище в Чипровци, когато малолетният водач на мотоциклета не успял да даде предимство на лек автомобил „Фолксваген голф“, който се движел по пътя с предимство. Лекият автомобил е бил управляван от 76-годишен мъж от Чипровци. След сблъсъка, 13-годишният водач е получил сериозни наранявания и е транспортиран спешно в болница в Монтана. Там му е извършена спешна операция, като в момента се намира в тежко състояние в отделението по интензивно лечение.

На водача на лекия автомобил е направен тест за алкохол, който е отрицателен, съобщиха още от полицията. По случая е образувано досъдебно производство по член 343 от Наказателния кодекс.

Катастрофата е станала по време на празника на Чипровци, когато в града традиционно пристигат много хора с корени от региона, живеещи в различни части на България и в чужбина. Органите на реда продължават разследването и се опитват да изяснят как кросовият мотоциклет е попаднал в ръцете на малолетния водач.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    тъй , тъй ,
    На 13 години , управлявал кросов мотор без регистрация - родителите му са за затвор , а на малкия дрисльо една гора бой !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари