Мъж и жена са загинали при катастрофата на пътя Монтана - Берковица

0
Италианските граждани са били на мотор, сблъскал се челно с кола
Италианските граждани са били на мотор, сблъскал се челно с кола Снимка: Архив

Италианските граждани са били на мотор, сблъскал се челно с кола

Двама италиански граждани са загиналите при челен сблъсък с лек автомобил на пътя Монтана - Берковица - София.

Тежка катастрофа, станала днес на пътя Монтана - Берковица - София, доведе до смъртта на двама италиански граждани, които се придвижвали с мотоциклет "БМВ". Загиналите са мъж на 50 години и жена на 48 години, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Монтана.

Инцидентът е станал в близост до село Комарево

Произшествието се е случило около 15:30 часа в близост до разклона за село Комарево в община Берковица. На около 50 метра след преминаване през железопътен прелез по посока Берковица и при навлизане в мост над река Бързия, чужденците се ударили челно в идващ насреща лек автомобил "БМВ". Двамата са загинали на място, а по двете превозни средства са нанесени значителни материални щети.

Пътят е бил затворен за два часа

Пътят е бил затворен за около два часа, докато на мястото са извършени огледи и технически експертизи. По случая е образувано досъдебно производство, което трябва да изясни причините за тежката катастрофа, посочиха от полицейската дирекция в Монтана.

Статистика на пътнотранспортните произшествия в област Монтана

През миналата година в област Монтана са станали 751 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 13 души, а други 290 са били ранени. От началото на тази година транспортните произшествия в региона са над 300, при които има деветима загинали и над 100 ранени, съобщиха от полицията в Монтана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари