Мъж загина при катастрофа на пътя Гоце Делчев - Банско

0
Инцидентът е резултат от сблъсък между два леки автомобила
Инцидентът е резултат от сблъсък между два леки автомобила Снимка: КИС 13 / Архив

Още двама души са пострадали при инцидента

Тежка катастрофа взе жертва в района на село Буково.

Днес около 11:40 часа на пътя между град Гоце Делчев и град Банско, в района на село Буково, стана тежка катастрофа, при която загина един човек. Според информация от областната дирекция на полицията инцидентът е резултат от сблъсък между два леки автомобила.

Подробности за инцидента

Водачът на единия от автомобилите е загинал на място, докато пътничката в същия автомобил е получила сериозни наранявания. Водачът на втория автомобил също е пострадал и е в тежко състояние. Пострадалите са транспортирани до МБАЛ - Гоце Делчев, където им се оказва необходимата медицинска помощ.

Затруднено движение

Заради инцидента, движението по пътя между град Гоце Делчев и град Банско е временно преустановено и в двете посоки. Полицейски екипи на мястото на катастрофата регулират движението и извършват оглед на мястото на произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари