Два автомобила се сблъскаха в тунел "Топли дол"

0
Жена е настанена в болница
Жена е настанена в болница Снимка: БГНЕС

Жена е настанена в болница

Катастрофа между два два леки автомобила е станала при тунел „Топли дол“ в област София. Това съобщиха за БТА от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.

Жена от единия автомобил е транспортирана в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Св. Анна“ в столицата.

Сигналът за инцидента е постъпил около 10:20 часа.

Движението при тунела е двупосочно в една лента. Преминаването на тежкотоварните автомобили над 12 тона в посока Варна се осъществява по обходен маршрут - пътен възел „Витинска река“ - път I-1 София - Ботевград - пътен възел „Ботевград“, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Трафикът се регулира от служители на „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Докога с тия ремонти?
    А осветлението оправиха ли го?В тая теснотия само катастрофи тепърва
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари