Бойко Борисов: Посрещаха ме с топовни салюти в Белия дом

0
Лидерът на ГЕРБ изрази недоумение защо Румен Радев е отказал да води делегацията на срещата на НАТО
Лидерът на ГЕРБ изрази недоумение защо Румен Радев е отказал да води делегацията на срещата на НАТО

Лидерът на ГЕРБ изрази недоумение защо Румен Радев е отказал да води делегацията на срещата на НАТО

"Посрещаха ме с топовни салюти в Белия дом", похвали се лидерът на ГЕРБ.

Поводът за коментара му е отказът на президента да води делегацията на срещата на НАТО

"Позицията за Срещата на върха на НАТО е въз основа на решенията на Народното събрание-помощта за Украйна, декларации, които заедно сме приемали с ПП/ДБ и ДПС. Не знам причината защо Радев е отказал да води делегацията. Аз знам, че когато съм бил във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, пред камината, виждал съм шефовете на департаменти, посрещали са ме с топовни салюти.", заяви Борисов.

Работата на Народното събрание и антикорупционната комисия

В контекста на вътрешната политика, Борисов изрази недоумение как предложенията на колегите му от "Продължаваме промяната" (ПП) за промени в антикорупционната комисия ще бъдат реализирани, след като все още няма постоянни комисии в парламента. Той отбеляза, че Народното събрание все още не може да стартира ефективната си работа.

Ситуацията в София и управлението на кметовете

Борисов не се изненада, ако Васил Терзиев, кмет на София, сам реши да се оттегли от поста си, имайки предвид хаоса в управлението на града. Той подчерта, че в София няма нито една търгувана поръчка, което предполага, че и през следващата година няма да се случи нищо значително. Според Борисов, кметовете от ПП и "Демократична България" (ДБ) не само провалят управлението на своите градове, но и не спазват закона.

Рискът от партийни назначения

Бившият премиер отбеляза, че е рисковано да се предлагат партийни членове за ръководители на неутрални институции. Той припомни, че ГЕРБ застана зад Димитър Радев за шеф на Българската народна банка (БНБ), който дойде от Международния валутен фонд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Гери Йорда
    Много е прост отговорът защо Румен Радев не отиде на срещата на НАТО във Вашингтон ! Защото не е съгласен с решението на Народното събрание за оказване на военна помощ за Украйна! Тогава е и волята на голяма част от българският народ ! Неко Борисов да не се прави , че не знае каква е причината! Причината е много основателна!
  • 3
    9
    Доказан лъже;ц
    ''Борисов е осъден лъжец, застинал в миналото'' Днес г-н Борисов пак е лъгал българския народ. Това е стар негов похват, който трябва да бъде пенсиониран от българската политика. Бойко Борисов е осъден да плати 5000 лв. обезщетение на бившата началничка на кабинета на бившия вече министър на вътрешните работи Бойко Рашков – Елена Фичерова. Това видя EURACTIV в съдебните регистри. Фичерова е завела дело за 10 000 лв. заради пресконференция от 3 юни м.г., на която Борисов я оклеветил, без да я назовава по име, но казвайки, че... Как съдът определи Борисов за лъжец и клеветник Премиерът осъден като жълт вестник. Говори лъжи, измислици, на делото се извърта с евтини хватки Елена Йончева и Бойко Борисов. Снимка: от екрана на бТВ Премиерът Борисов вече е съдебно доказан лъжец и клеветник, осъден от бившата журналистка, сега депутат Елена Йончева. Софийски районен съд осъди в гражданско дело премиера Борисов за „противоправно поведение, изразяващо се в неверни твърдения” (Граж. дело 18039/2017 г., СРС). С други думи, Борисов е сътворил клевети, лъжи...
  • 2
    8
    Мазньо
    И също е построил 500 милиона километра магистрали. Самата истина.
  • 1
    7
    Напълно естествено!
    Напълно естествено е да си помислите,че аз съм ДеБил,защото само завършена ДеБилна ПеПеруга може да бълнува,че банкянската тиква или Тръмп били лакеи на Кремъл. Трябва да си рядко тъп нещастник,какъвто аз съм,за да напишеш подобна невероятна глупост.Никакви руски убийци не са искали да видят сметката на ПеПераста Гебрев,който е гнусен търговец на оръжие и си беше съчинил цялата история за някаква рукола с Новичок.Турски поток беше далавера единствено за евроГейските гъзоблизци,които няма да са живи,ако не ближат ануса на задокеанските си господари!Та това е само малко уточнение аз колко съм ДеБилен и умствено изостанал!
  • -24
    6
    Алекс
    Най добрият ни политик
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари