Отиде си Емил Кючуков

8
Кючуков една от легендите на футболен клуб Марек (Дупница)
Кючуков една от легендите на футболен клуб Марек (Дупница)

Кючуков e една от легендите на футболен клуб Марек (Дупница)

На 70-годишна възраст почина един от най-славните футболисти на Марек (Дупница) Емил Кючуков, съобщиха от клуба на официалния си сайт Marek1915.

"С прискърбие съобщаваме, че на 70-годишна възраст от този свят си отиде една от легендите на Марек Емил Кючуков. Той е част от най-силната генерация на клуба, носител на Купата на България. Баща е на директора на Академията на Марек и също бивш футболист Янек Кючуков. Опелото ще се проведе утре от 9:30 часа. Погребението е от 10:30 часа. Почивай в мир, легендо!", гласи съобщението.

Освен спечелената купа на България, Емил Кючуков и неговото поколение стават особено популярни с европейските успехи, в това число елиминирането на шотландския Абърдийн с мениджър сър Алекс Фъргюсън, както и с епичната победа над Байерн (Мюнхен) с 2:0 на стадион "Бончук" на 2-и ноември 1977-а година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Киро ПРОСТ
    Дунав мост са прости като гъз. ми ! Ла го набия на майк.а ви в гъ.зо педерунг.ели !
  • 0
    2
    Киро ПРОСТ
    И кой е тоя бе ? Бог да но прости !
  • 0
    1
    ДаКастрирамеСулюПаситто
    Ох, прочетох "Кошлуков" та изпитах неистова радост. Казах си:"Отиде си Мизерника-Предател и краварска Подлога", но като сложи очилата се угорчих . Лека му пръст на човека, макар, че не го зная кой е.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари