ДКЦ-2 се премести в нова сграда

7
Лекарските кабинети на общопрактикуващите лекари и специалистите вече се намират в обновената сграда на бившето предприятие „Бордо“
Лекарските кабинети на общопрактикуващите лекари и специалистите вече се намират в обновената сграда на бившето предприятие „Бордо“ Видео: Русе Медиа

Лекарските кабинети на общопрактикуващите лекари и специалистите вече се намират в обновената сграда на бившето предприятие „Бордо“

ДКЦ-2 се премести на ново място в кв.“Здравец-Изток“ в Русе. Лекарските кабинети на общопрактикуващите лекари и специалистите вече се намират в обновената сграда на бившето предприятие „Бордо“, която е в непосредствена близост до УМБАЛ „Медика“.

Пациентите се насочват към новата сграда от служителите на рецепцията в досегашния ДКЦ-2. На самите кабинети също има съобщения, че лекарите са на ново място заедно с карта къде се намира вече ДКЦ-2, информира Русе Медиа.

Очаква се в скоро време да се направи и официално откриване на медицинския център.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    13
    ами не искаш ли
    и кабинетите да ти опишат под номера, къде е гинеколога например!😁😁😁
  • 16
    12
    ptica
    Адрес няма ли тази "преместена" поликлиника? Или съм длъжна да знам къде е бившото предприятие Бордо?? Или като тръгна да търся поликлиника 2, да питам " Къде е бившето предприятие Бордо"? То бива бива кукушки, ама простотията ви се лее на талази и отдалеч ви личи.
  • 10
    11
    daskal
    Тоест удобна и практична локация. Лека му пръст на бордото....
  • 10
    10
    За Бордо
    Няма такава фирма вече.
  • 3
    9
    Stoian
    Тези и на Марс дА идат,взе Тъпи идиоти ще си бъдат, некомпетентни и прости,цяла армия от етноса работят там,едно изречение не може да вържат шалварестите циганори.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари