ВиК - Русе обяви свободно работно място

2
Водното дружество търси "работник поддръжка пътища" към звено „Канална“
Водното дружество търси "работник поддръжка пътища" към звено „Канална“ Снимка: Dunavmost

Водното дружество търси "работник поддръжка пътища" към звено „Канална“

„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе обяви свободна позиция за длъжността „работник поддръжка пътища“ към звеноКанална“. Мястото на работа е в град Русе, в звеното „Канална“ към ВиК ООД – Русе.

Кратко описание на длъжността

Задълженията включват изпълнението на прости и рутинни дейности с използване на основни ръчни инструменти. Работата често изисква физическо усилие и включва възстановяване на улични настилки, тротоари и зелени площи след отстраняване на аварии, както и ремонт на ревизионни шахти.

Минимални и специфични изисквания

  • Образование: Средно образование
  • Професионален опит: Не се изисква
  • Стаж по специалността: Не се изисква

Условия на труд

  • Работно време: 8 часа на ден
  • Работно облекло и лични предпазни средства: Съгласно Колективния трудов договор

Работна заплата

Заплатата се определя по показатели, критерии и нормативни документи, приети с Колективния трудов договор.

Необходими документи

  1. Заявление в свободен текст
  2. Копие от документи за придобита образователно-квалификационна степен и допълнителни квалификации (предимство)
  3. Копие от официални документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит (трудова книжка, осигурителна книжка, официален документ на български език, доказващ извършване на дейност в чужбина, ако лицето притежава такива)
  4. Сертификати за проведени обучения (предимство)
  5. Подробна автобиография

Документите, издадени в чужбина, трябва да бъдат предоставени в легализиран превод на български език и след необходимото признаване и легализация от съответните органи в Република България.

Място за подаване на документи

Документите се подават в централното управление на „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе, на адрес: град Русе, улица „Добруджа“ № 6, гише „Деловодство“.

Краен срок за подаване на документи

Крайният срок за подаване на документи е 10 юли 2024 година.

Допълнителна информация

Други съобщения, свързани с обявата, ще бъдат публикувани на уебсайта на ВиК ООД – Русе: www.vik-ruse.com. Заявленията и приложенията към тях се подават лично или чрез пълномощник, като истинността на копираните документи се удостоверява с представяне на оригиналите при подаването им. "Ще се свържем само с кандидатите, одобрени по документи", отбелязаха от водното дружество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    21
    до 20
    Абе аз и за твоя дядо знам доста и кво от това?!?Що скимтиш, като че някой ти е настъпил орехчетата, да беше гласувал, когато му беше времето! Анадънму на чист английски!
  • 0
    20
    До 16 666 66666 166666666...
    Когато арбско-роденият Ви Управленец се изпари от града, тогава ще спра. И проучи кой е дядо му и какво е правил в горите между Щръклево и Нисово след 09,09,1944. АНАДЪНМУ?
  • 0
    19
    до петя
    Ама верно и за изкопчии ли трябват връзки?!? Веднага те уреждам „изкопчия“ само речи! Егати фрустрирания народ!
  • 0
    18
    Надя Драганчева
    Към сайта ! Премахнете коментара от 29.06.2024г, 10:46. Късопаметни ли сте ? Рейтинг ли градите чрез коментари с ОТВРАТ и ПЕРВЕРЗИЯ ? Многократно ви призовавах да не допускате коментари, в които фигурират имената на Надя Драганчева, Николай Ралчев и Петко Ралчев ! Коментарите се пишат от един ИЗВРАТЕНЯК, ИЗРОД на ИЗРОДИТЕ, който ще си получи заслуженото. Не ставайте съученици в онлайн престъплението. Съобразете се с изискванията на Европейското законодателство за защита на личните данни ! ПРЕМАХНЕТЕ коментара !
  • -1
    17
    Николай Ралчев Тутракан
    Николай Петков Ралчев се казвам (Геят на Гейовете и битият арестант) и живея в град Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм потомствен ненормален ГЕЙ на 49 години и си търся млад гей, който да ме аргасва и осеменява яко и да се ожени за мен, защото аз съм жената в гей-връзките и защото аз импотентен дълъг маркуч. Аз съм луд и имам жълта книжка и всички знаят това. Аз имам много големи психически отклонения. Майка ми Надя Драганчева на 72години от гр.Тутракан, ми разреши да живея с гей у дома. УРАААА!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари