Съдят мъж за жестокото убийство на 4-годишния му син

0

Не съм виновен. Малкият падна, удари си главата и изпадна в безсъзнание, каза Генджебай Зюки Мехмед

Петчленен състав на Хасковския окръжен съд даде днес ход на наказателното дело срещу Генджебай Зюки Мехмед, на 48 г., който е обвинен в извършено с особена жестокост убийство на четиригодишния си доведен син Яшар, информира БТА.

Детето е бито по главата, тялото и крайниците с ръце и бухалка. При случая на Бъдни вечер през 2022 г. пастрокът, който според обвинението е бил употребил алкохол и наркотици, пребива с дървена бухалка и нанася средна телесна повреда и на биологичната майка на детето Гюлтен Мехмедали. Инцидентът се случва в условията на опасен рецидив.

Защитата на Мехмед поиска в разпоредителното заседание делото да бъде върнато на прокуратурата за ново разследване с мотива, че има допуснати процесуални нарушения. Магистратите обаче отхвърлиха искането.

"Не съм виновен. Малкият падна, удари си главата и изпадна в безсъзнание. Правех му изкуствено дишане, лично го откарах с автомобила си в "Спешна помощ", каза пред репортери преди началото на процеса подсъдимият.

Роднините на пострадалите са внесли граждански искове за кръвнина на обща стойност 720 000 лева. Делото ще продължи на 16 юли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    ...
    Пак в dunavmost: https://www.dunavmost.com/novini/ekzekutiraha-amerikanets-za-ubiistvoto-na-dete Само държавата е друга
  • 6
    2
    Този
    В затвора до края на дните си!!!
  • 6
    1
    Някакъв тип
    Изрод....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари