Паркът на възрожденците вече е с обновен вид

8

Монтирани са и нови пейки, съобщи кметът Пенчо Милков

Паркът на възрожденците в Русе вече е с обновен вид. Ремонтът на алеите и преасфалтирането им са завършени, придавайки им изцяло нова визия. Монтирани са и нови пейки, на които жителите на Русе могат да седнат и да се насладят на почивка.

Русенският кмет сподели снимки в социалната мрежа.

"Алеите в Парка на възрожденците са с нов облик.

Монтирани са и нови пейки, грее и парковото осветление.

Стъпка по стъпка преобразяваме Русе.", написа във Facebook кметът Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    бъчваря
    Да преасфалтираш улица тук, е нещо извънредно. А да преасфалтираш алея, е нещо невиждано :) Ако дойде да запълни и една дупка на кръстовището над у-ще Алеко Константинов, която стои над половин годин, цена няма да има. Или поне да накара водното да го направят.
  • 5
    12
    Браво, браво!
    Все пак, не мога да си представя кмета на европейски град публично да докладва в информационните средства непрекъснато как асфалтира, чисти и т н. града, който управлява. Пък гражданите да му викат "Браво, кмете!". Че нали гова са рутинните и нормални неща, за които е избран?! Редно е да се хвали само с нещо извънредно, което е постигнал за благосъстоянието на гражданите...
  • 9
    11
    Е,
    Алеите добре, ама около тях на нищо не прилича. А долната алея /успоредната на Дунав/ кога, а стъпалата към нея?
  • 12
    10
    Ибрям
    РАЗКАРАЙТЕ НАРКОМАНИТЕ КОИТО СЕ СЪБИРАТ И СЕРАТ ЗАД ПАНТЕОНА ВСЯКА ВЕЧЕР.
  • 9
    9
    1234
    Ако няма качествено видео наблюдение деморализираното ни отчасти общество ще види сметката и на пейките и на лампите. Само вижте прословутите стъклени спирки в какво състояние са! Има спирки, където 7-8 пъти са чупени стъклата и всичко е за сметка на нас, данъкоплатците. Защо не се забрани изхвърлянето на каквито и да било боклуци, фасове? Да се назначат хора, отговарящи за това и да налагат санкции. Въведете ред защото после ще е твърде късно!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари