Пенчо Милков: Приключва поредна активна седмица на общинските екипи

0

Ремонти и подобрения в различни части на Русе

През изминалата работна седмица, екипите на община Русе успешно завършиха няколко ключови инфраструктурни проекта. Кметът на града, Пенчо Милков, сподели информация за изпълнените дейности в своята публикация във Facebook, като подчерта усилията на общинските екипи за подобряване на градската среда.

Нови настилки в квартал „Здравец“

В околоблоковите пространства към блок „Комаров“ в квартал „Здравец“ беше положена нова асфалтова настилка. Работите включваха обособяване на паркинги, подходи и пешеходни алеи, които вече са готови за използване от жителите на квартала. Подобни дейности бяха извършени и около блок „Биковски“, където също бяха обновени паркингите, подходите и пешеходните алеи.

Реконструкция на уличното осветление

Завършени са и дейностите по реконструкция и изграждане на уличното осветление по протежение на улица „Ген. Кутузов“. Новото осветление не само ще подобри видимостта през нощта, но и ще допринесе за повишаване на безопасността на пешеходците и шофьорите в този район.

Зона за отдих в Лесопарк „Липник“

В Лесопарк „Липник“ бяха изградени фундаменти за монтиране на дървена беседка и барбекю в обособената зона за отдих. Тези нови съоръжения ще предоставят на жителите и посетителите на парка нови възможности за отмора и прекарване на свободното време на открито.

Ремонт на улични настилки

В различни части на града бяха извършени и ремонти по настилките, като се запълваха фуги с битумна паста. Тези дейности ще помогнат за удължаване на живота на настилките и ще подобрят качеството на пътната инфраструктура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    Нико
    Бахти лъжеца.По зле не е бивало.
  • 2
    11
    Янаки
    Надявам се до 7,8 години да дойдете и пред блок Иглика в Здравец-Изток и да премахнете изсъхналата бреза.Една година вече мина,никаква вест като обратна връзка на подадените жалби и сигнали.На всяка буря да палим свещи и да се молим да не падне ли?
  • 3
    10
    Григор Петров
    Отрежи липата на ул.Панагюрище22.Ще бутне къщата.Дал съм молба преди 40дниЧакам.
  • 10
    9
    Иван николов
    Кмете! Брат! Уикенда на село сме свършили повече работа по къщата ни със зетя , че и се напихме 2 пъти отколкото целият ти екип за една седмица в града! 5 лампи сменили и основа за беседка!!! Брат! Срам ме е че съм от Русе!
  • 8
    8
    Умора няма
    А всичката пара - в свирката...Да се хвалиш - разбирам, ако бяхме слепи, а пък не сме, нито сме идиоти, както си мислиш. Кмет си, защото си избран само от червените бабички. Другите не гласуваха. Но следващият път няма да е така, повЕрвай ми...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари