Шофьорът на преобърната кола на Мойсев баир не е пострадал

1
Пробата за алкохол на катастрофиралия мъж е отрицателна
Пробата за алкохол на катастрофиралия мъж е отрицателна Снимка: Facebook / Георги Йорданов

Пробата за алкохол на катастрофиралия мъж е отрицателна

Тази сутрин движението по главния път Русе - Бяла бе сериозно затруднено заради катастрофа в района на местността „Мойсев баир“. Инцидентът е станал около 6:51 часа, когато лек автомобил "Хонда" е самокатастрофирал, излизайки от пътното платно, прекършил е дърво и се е преобърнал. Причините за произшествието все още не са известни, а регионалният говорител на МВР - Русе Даниела Малчева потвърди за инцидента пред Българската телеграфна агенция (БТА).

Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията, противопожарната служба и "Спешна помощ", които са реагирали бързо на подадения сигнал. За щастие, шофьорът на автомобила не е пострадал при катастрофата. Според информацията от органите на реда, пробата на водача за алкохол е отрицателна.

Движението в участъка е било затруднено за около два часа, докато екипите са работили по обезопасяването на мястото на инцидента и разчистването на пътното платно. През това време трафикът е бил регулиран от екип на полицията, за да се избегнат допълнителни инциденти и задръствания.

Катастрофата доведе до кратковременни затруднения за сутрешните пътуващи по този важен за региона пътен участък. Очаква се органите на реда да продължат разследването на причините за инцидента, като се предприемат мерки за предотвратяване на подобни случаи в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    123
    Вадете колчетата и заграждайте с бетон, както правят в Румъния.
  • 5
    3
    Признателен читател
    Поздравления за редакторката Диляна, поправила е грешката и в предишната, и в тази новина! Сега остава да научим Петър, Мирослава и Снежана, че имената на населените места НИКОГА не се поставят в кавички, и щастието ни ще бъде пълно!
  • 0
    2
    До 1
    Кажи "адмирации" още един път, че не казс гнусната чуждица достатъчно пъти, нали и думата нс книжовен български "поздравления" вече не съществува.
  • 0
    1
    Стоян Мойсев
    Много добре! Адмирации! В смисъл, че 99% от гражданите на Русе му викат "мойсеев баир". А то, даже да е живял някой Мойсей в Русе, не е имал баири. Поправката е достойна само за адмирации. Никой не се е родил безгрешен до края на живота си.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари