Задържаха пиян русенец зад волана в Търговище

0
Дрегерът е отчел концентрация на алкохол от 1,91 промила
Дрегерът е отчел концентрация на алкохол от 1,91 промила

Дрегерът е отчел концентрация на алкохол от 1,91 промила

На 24 септември 2024 година, около 13:25 часа, на булевард „Александър Стамболийски“ в град Търговище, полицейски служители извършиха проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с русенска регистрация. Автомобилът е бил управляван от 53-годишен мъж от Русе.

При рутинната проверка, с помощта на техническо средство за измерване на алкохол в издишания въздух - алкотест „Дрегер“, е установено, че водачът е управлявал автомобила с концентрация на алкохол от 1,91 промила. Водачът е бил тестван на място и резултатите са показали превишаване на допустимите норми за алкохол в организма, което представлява сериозно нарушение на Закона за движение по пътищата.

Мъжът е отказал кръвна проба за химическо изследване. Задържан е в РУ-Търговище, като по случая е започнато бързо полицейско производство по чл. 343б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Калоян
    Там да не като в Русе....КАТ явно вършат някаква работа.Той човека си свикнал тук с нашите Нунчета да няма контрол и си пие и кара
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари