Катастрофа на Мойсев баир

3
Движението не е затворено
Движението не е затворено Снимка: Facebook / Георги Йорданов

Движението не е затворено

Катастрофа стана на Мойсев баир по пътя Русе - Бяла около 6:30 часа тази сутрин. Движението не е затворено, съобщават очевидци, като препоръчват околен маршрут през Иваново. Трафикът се регулира от полицията.

Снимка от мястото на произшествието показва лек автомобил, обърнат по таван на пътното платно и затрупан от клоните на дърво.

Засега няма данни за пострадали хора.

Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    #1, daskal:
    На Диляна и другите „редактори“ и „редакторки“ трябва да им се обяснява и повтаря поне 100-тина пъти, за да вдянат! Специално за ДИЛЯНА МАРИНОВА: ***** „...Всичко започнало в началото на 19-ти век, когато Стоян Мойсовски пристига от далечното охридско село Турия и се заселва в Русе. Местните власти му издават паспорт с името Стоян Мойсев. Така се слага началото на Мойсевия род. Неговият малък син Христо Мойсев закупил съседните земи до бащината нива и засадил с лози. Те били на скат и през по-голямата част от деня слънцето огрявало гроздето. Така мойсевите лозя дават името на местността – „Мойсев баир”, както е и записано в регистрите. Христо Мойсев бил предприемчив човек, сеел жито, ечемик и овес, произвеждал боза, гледал овце, имал няколко мандри, а и доставял сечен камък за пристанището в Русе, но сърцето му било във виното и лозите. За това и никой не го разбрал, когато през 1940 година купил земя на високо, стръмно и неогледно място в края на село Пиргово. Всички го спирали и го питали: „Защо ти е това място, какво ще правиш с него?”, а той им отговарял: „Гледайте само и не питайте! Когато стане ще видите!”....“
  • 7
    1
    daskal
    Ей, не разбрахте, че баирът е МойсЕв, ане МоисЕЕв!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари