Четирима души пострадаха на пътя Русе - Бяла

1
Инцидентът е станал край разклона за село Мечка
Инцидентът е станал край разклона за село Мечка

Инцидентът е станал край разклона за село Мечка

Тази сутрин около 8:30 часа на пътя Русе - Бяла стана сцена на тежка катастрофа, при която са пострадали четирима души. Инцидентът е станал малко преди разклона за село Мечка. По информация от полицията, в катастрофата са участвали два автомобила, които са се сблъскали при все още неустановени обстоятелства. В едната кола е пътувало семейство.

На място незабавно са пристигнали две линейки, които са откарали пострадалите в болница в Русе. Според първоначалната информация състоянието на ранените все още се уточнява. В болницата медицинските екипи полагат максимални усилия за стабилизирането на пострадалите.

На мястото на инцидента дежурят полицейски екипи, които регулират движението. Въпреки че пътят не е затворен, движението преминава с изчакване, което предизвиква задръствания и затруднения за пътуващите. Полицията апелира към шофьорите да бъдат внимателни и да спазват указанията на органите на реда.

Инцидентът предизвика коментари в социалните мрежи, особено в групите „Пътна обстановка и ПТП-та в Русе“ и „ПТП-та в Русе“ във Фейсбук. Потребители изразиха съпричастност към пострадалите и техните семейства, като същевременно призоваха за по-строги мерки за безопасност на пътя Русе - Бяла, който е известен със своите опасни участъци.

Пътят Русе - Бяла е един от най-опасните в региона. Трябва да се вземат спешни мерки за подобряване на безопасността му. Колко още инциденти трябва да станат, за да се предприемат действия?“, написа един от потребителите в групата.

Нека всички шофьори бъдат по-внимателни и да спазват правилата за движение. Пожелавам бързо възстановяване на пострадалите“, добави друг.

Този инцидент отново поставя на дневен ред въпроса за безопасността на пътя Русе - Бяла, който често е сцена на тежки катастрофи. Въпреки усилията на полицията и органите на реда, инцидентите на този участък от пътя продължават да бъдат често явление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    3
    Русенец
    Питайте Кирчо и Асен къде са парите дето Бойко ги остави на Комитова!Питайте!Всеки ден умират хора.
  • 12
    2
    Пффф
    Не знам каква е ситуацията, но там на разклона за Иваново и Мечка, румънците много обичат да се набират и да изпреварват през кръстовището
  • 20
    1
    бах ти глупаците
    Няма опасни пътища ...Има опасни простаци,които се движат по тях.Пътя си е път...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари