Товарен автомобил с русенска регистрация участва във верижна катастрофа край Попово

2
Товарният автомобил "Скания" е фирмена собственост
Товарният автомобил "Скания" е фирмена собственост Снимка: БГНЕС

Товарният автомобил "Скания" е фирмена собственост

За срок до 24 часа в РУ - Попово е задържан шофьор, управлявал автомобил след употреба на алкохол и причинил пътен инцидент.

На 12.05.2024 г. около 21:10 часа на 12.05.2024 г. на път II-51, км 37+00 в община Попово 61-годишен шофьор от село Лом Черковна, община Бяла, управлявайки в посока от град Бяла към град Попово лек автомобил „Мерцедес А 140“ с нидерландска регистрация, е изгубил контрол над управлението му.

В резултат автомобилът е навлязъл в лентата за насрещно движени, където се е сблъскал последователно с товарен автомобилСкания“ с русенска регистрация – фирмена собственост, управляван от правоспособен 54-годишен шофьор от град Златарица, област В. Търново, и с лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с плевенска регистрация, собственост и управляван от 20-годишен правоспособен водач от село Обнова, област Плевен.

Вследствие на пътния инцидент на автомобилите са нанесени значителни материални щети. На шофьорите им са взети по надлежния ред проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух. Установено е, че водачът на лекия автомобил „Мерцедес“ е управлявал с концентрация на алкохол в издишания от него въздух 1,91 промила. Същият е задържан за срок до 24 ч в РУ - Попово. Пробите за алкохол на шофьорите на другите два автомобила са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Секарио
    Не се научихте да спазвате ограниченията ГАНЬОВЦИ. ТОЯ СЕГА С КАМИОНА ДА ГО ЛЮБЯТ БЕЗ ВАЗЕЛИН ДА МУ ДОЙДЕ АКЪЛА. НЕ СЛУЧАЙНА Е ПОГОВОРКАТА, " КОЙТО МНОГО БЪРЗА ПОСЛЕДЕН СТИГА".
  • 3
    3
    Спонсор
    И пуснете го човека да ги ЗБЕРЕ ПАК СЪЩИТЕ, може ли така? И при това може и да срича, като чете! Пак ко може и да са подписва, в Парламента го сложете!
  • 3
    2
    Спонсор
    100 % ХОЛАНДЕЦ от социала, денонощно "работещ" под прикритие!
  • 9
    1
    някъв там
    То в Лом Черковна 95% от живущите са лилави. Има сигурно 10 бели семейства, като добавим и чуждата регистрация, 100% е мангал!.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари