Незаконна търговия с маркови винтоверти разкриха във Ветово

8
В дома на мъж са открити 20 акумулаторни инструмента
В дома на мъж са открити 20 акумулаторни инструмента Снимка: МВР / Архив

В дома на мъж са открити 20 акумулаторни инструмента

Незаконна търговия с маркови винтоверти разкриха във Ветово.

Пресцентърът на МВР - Русе съобщава за успешна акция на служители на районното управление във Ветово, при която е разкрита незаконна търговска дейност с маркови акумулаторни винтоверти.

Разследването и откритията

На 9 юли, служители на РУ - Ветово са извършили проверка в дома на 62-годишен жител на град Ветово. При обиска в дома на мъжа, полицаите са открили 20 броя акумулаторни винтоверти от определена марка. Тези инструменти са били съхранявани и продавани без съгласието на притежателя на изключителното търговско право върху марката.

Законодателна рамка

Случаят е надлежно документиран, като е заведена преписка по описа на РУ - Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Спонсор
    Това не е новина! Новина ще е, ако са хванали някой от 240- те ПОСРЕДНИ ЦИ и другите НАД ТЯХ! Има ги много! Сал от видовете съдий там от Дулово и прочие, ма там НЕ СМЕЯТ ДА ВЛЯЗАТ! Варят им с ТОНОВЕ КАЙСИЯ пък те фанали някой, дето искал да хапне! Я кво ненаситно ПРАСЕ сме отгледали, с ШИЯ ОТ ТУРШИЯ!
  • 1
    2
    Мангал
    Че то всички туй прайм...,,пурдаваме,, ам сига?Винтоверти,косачка,резачки,сичките амджиклами от Китай боклуци!Дъртите-,,пурдавами,, а пък младите яко бомбим,от нашите лапета изгърмя цял свят !Не ни посягайте на ляба..и на ..салама-също гусин старшина!
  • 13
    1
    Да Питам Де
    Ами как влизат през границата и по специално през моста на дружбата? Я да съобщят другарите от ме ве ре и ге пе и митница? Те лошо не правят.Продават,ножове,бензинопили,винтоверти и какво ли не? Не крадат...... От години е това по опашката,по улиците на града,продават и чорапи и гащи и чехли.И? Ще са назидателната форма? Паркинги? Горива ? ДДС или ДС ? Все тая?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари