Незаконна сеч в Каран Върбовка

0
Полиция залови нарушител с немаркирани дърва
Полиция залови нарушител с немаркирани дърва Снимка: БГНЕС / Архив

Полиция залови нарушител с немаркирани дърва

Незаконна сеч в Каран Върбовка.

Пресцентърът на МВР - Русе съобщава за успешна операция, проведена от служители на районното управление в Две могили, съвместно със служител на Териториалното поделение на Държавното горско стопанство - Бяла. Операцията е проведена в местността "Аязмото" в землището на село Каран Върбовка, където е заловен мъж, извършвал незаконна сеч.

Подробности за операцията

В хода на операцията, проведена вчера, служителите са установили 48-годишен мъж от село Градец, който се е занимавал с незаконна сеч в района. При проверката, извършена на място, са открити два пространствени кубика немаркирани дърва за огрев от вида "черен бор". Немаркираните дърва са сериозно нарушение на Закона за горите, който изисква всички дърва за огрев да бъдат маркирани и регистрирани.

Документиране на случая

Случаят е надлежно документиран от органите на реда. На мъжа е съставен акт по Закона за горите за извършеното нарушение. Освен това, по случая е образувана проверка по описа на районното управление в Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари