Ахмед Доган: Това е едно препятствие, което трябва да преодолеем

0
Ахмед Доган проведе среща с младежкото ДПС в Росенец
Ахмед Доган проведе среща с младежкото ДПС в Росенец Видео: Пресцентър ДПС

Ахмед Доган проведе среща с младежкото ДПС в Росенец

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се срещна с представители на младежкото ДПС в Росенец. За срещата бе съобщено от пресцентъра на партията, който публикува видео от събитието в социалната мрежа Фейсбук.

В своето изказване, Ахмед Доган изрази своята подкрепа и възхищение към младите членове на партията. "Респектиран съм, впечатлен съм, те са готови. Вие сами посочихте изхода. Това е едно препятствие, което трябва да преодолеем, едно предизвикателство, с което трябва да се справим. Много съм доволен, че виждам готовност във всеки един от вас, осъзнатост. Гордея се с вас, да знаете.", заяви Доган на импровизирания форум.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    абе,
    шиши, ти ли си бе?!?😁😁😁
  • 3
    1
    До Ахмед Доган
    Това е една незаконна партия която вредителства на българската държава.Тя е противоконституционна защото е на етнически принцип и модел създадена.Създадена е от бившите служби на България от комунизма.За да стане тази работа те са се обърнали към най верни хора от етноса или по точно към обгрижваните от тях агенти на ДС Имало е и Луканова благословия.Създали са всичко на принципа,разделяй и владей.Там някъде в един междупартиен анклавт са и кукловодите.Лъжа ли е?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари