Два сигнала са подадени на телефон 112 за сигурността на Ахмед Доган

0
Ситуацията ескалира, след като десетки привърженици на Ахмед Доган се събраха тази нощ в столичния квартал „Бояна”
Ситуацията ескалира, след като десетки привърженици на Ахмед Доган се събраха тази нощ в столичния квартал „Бояна” Снимка: Пресцентър ДПС

Ситуацията ескалира, след като десетки привърженици на Ахмед Доган се събраха тази нощ в столичния квартал „Бояна”

Сигурността на почетния председател на ДПС Ахмед Доган бе поставена под въпрос след два сигнала, подадени на спешния телефон 112. По информацията на NOVA Министерството на вътрешните работи е реагирало бързо, извършвайки проверка на сигналите. Установено е, че въпросът е гражданско-правен казус, след което случаят е предаден на прокуратурата за по-нататъшно разглеждане.

Ситуацията ескалира, след като десетки привърженици на Ахмед Доган се събраха в столичния квартал „Бояна” в отговор на исканията на бившия му съдружник Данаил Папазов. Папазов настоява Доган да напусне имотите, които обитава в последните години. В знак на подкрепа, привържениците на Доган прекараха нощта пред резиденцията му, изразявайки силното си недоволство от случващото се.

Напрежението се разпространи и в друг район, свързан с Ахмед Доган - „Росенец”, където той пребивава в момента. Там също се събраха симпатизанти на Доган, които пристигнаха от различни части на страната, включително от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Варна и Кърджали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Хаха
    Ако не са мутрите, властта няма да ни отърве от останалите мутри
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари