Засилено полицейското присъствие пред сарая на Доган в „Бояна”

0
Засилено полицейското присъствие пред сарая на Доган в „Бояна”
Засилено полицейското присъствие пред сарая на Доган в „Бояна” Видео: NOVA

Поддръжници на Доган се събират в София

Засилено е полицейското присъствие пред сарая на Ахмед Доган в квартал „Бояна“, където се събират привърженици на почетния председател на ДПС. Районът около сградата е обезопасен, а достъпът до входа е ограничен за привържениците на Доган. Въпреки че много членове на ДПС се опитват да се приближат, само Тимур Халилов успява да достигне до сградата.

Илхан Кючюк, един от представителите на ДПС, изрази загриженост относно случващото се вътре в сарая. „Искаме да се разположим в общественото пространство, но не знаем какво се случва вътре. В медиите се разпространяват снимки на двама души, които будят притеснения. Събираме се, за да окажем подкрепа на нашия лидер, но и за да получим яснота по случая,“ заяви той. Кючюк категорично отрече, че целта им е да провокират напрежение.

Междувременно, в Росенец също се събират поддръжници на Доган, които изразяват своята подкрепа по мълчалив начин.

Депутатът Димитър Николов информира, че МВР е отказало охрана на Ахмед Доган, въпреки получените заплахи за неговата сигурност. След подаден сигнал от Джевдет Чакъров, съответните служби на МВР, ДАНС и НСО се заемат с проверка на случая. Докато тази проверка продължава, на Доган е предоставена охрана, но МВР обяви, че резултатите от проверката не потвърждават необходимостта от продължаване на тази мярка. Предстои окончателно решение по въпроса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    русенец
    Точно сега са нужни ония стотина чисто нови БТР-60, които подарихме на Украйна, защото МВР нямало нужда от тях. А нуждите от бронирана техника за справяне с улицата ще става все по-голяма.
  • 14
    2
    123
    "каквото кажат членовете и симпатизантите на депесе това ще бъде". Брей, че нагъл мангал. Запуквайте ги със сълзотворен газ и да си заминават да си берат тютюна и да си гледат овцете.
  • 7
    1
    Никой
    Разбира се. Помиината яма ГРАД СОФИЯ ПРЕЛЯ ОТ ПРАЗНИ ГЛАВИ И ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА посока Белене
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари