Прокуратурата започва проверка за имотите на Ахмед Доган

5
Засиленото полицейско присъствие в "Бояна" остава
Засиленото полицейско присъствие в "Бояна" остава Снимка: БГНЕС

Засиленото полицейско присъствие в "Бояна" остава

В рамките на един месец прокуратурата ще трябва да извърши проверка по казуса с имотите, свързани с почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Обект на проверката са имоти в столичния квартал „Бояна“ и в парка „Росенец“, след като бившият министър на транспорта Данаил Папазов публично заяви, че е собственик на тези имоти и настоя Доган да ги напусне.

В знак на подкрепа, привърженици на Ахмед Доган прекараха нощта пред сградите в квартал „Бояна“, като преди това възникнаха напрежения с органите на реда. В същото време, около лятната резиденция на Доган в парка „Росенец“, където той се намира, обстановката остана спокойна.

От Министерството на вътрешните работи съобщиха, че на почетния председател на ДПС вече е осигурена охрана от Националната служба за охрана и от МВР. Допълнително, на 28 август е постъпил сигнал от Държавна агенция „Национална сигурност“, по който ведомството е извършило проверка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Реалист
    Проверете всички по веригата. Данаил Папазов също.
  • 7
    2
    Спонсор
    ПОРЕДНИЯ ПУШЕК В КОЧИНАТА! А ДАНО, АМА НАДАЛИ! ПРИКРИВАТУР АТА ИГРАЕ С ТЯХ И СЯ ША ГИ ПРОВЕР ЯВА ЧАК! ВАЙ ЗАВАЛЛЪ! А МАГНИТС КИ КОГА? А МАВРОДИЕВ И ДРУГИТЕ? ТЕ ГО ТЪРСЯТ, А ТОЙ НЕ СЕ КРИЕ!
  • 36
    1
    русенец
    А на прокуратурата наредили ли са и да провери и другарят Папазов, защото откъде един български министър би имал кинти за такива имоти?!:)) Не възразявам да го начукате на Доган, но начукайте го и на останалите ако ви стиска, не чакайте да ви разпоредят от Посолството.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари