Резиденция „Росенец” отвътре

0
Резиденция „Росенец” отвътре
Резиденция „Росенец” отвътре Видео: NOVA

Данаил Папазов допусна журналисти в имота

Лятната резиденция в "Росенец", доскоро обитавана от почетния председател на ДПС Ахмед Доган, сега стои празна. След като вчера медиите получиха достъп до имотите в "Бояна", днес собственикът на имотите и бивш съдружник на Доган, Данаил Папазов, отвори вратите и на "Росенец". Въпреки това Папазов отново отказа да се появи пред камерите.

Според неофициална информация, до миналата неделя Доган е пребивавал в резиденцията, но след това я е напуснал с автомобил. При посещението на журналистите се забелязват празни гардероби и сейфове, което подсказва за скорошното напускане на обитателя.

Резиденцията разполага с множество луксозни удобства, сред които ресторант, използван за събирания на ръководството на ДПС с участието на Доган. На първия етаж има СПА център, винарна и киносалон, а в цялата сграда могат да се видят произведения на изкуството от български и чуждестранни художници. На втория етаж са разположени седем стаи за гости, а самият Ахмед Доган е пребивавал в апартамент на третия етаж, оборудван с джакузи. Пред сградата е изградена и яхтена пристан за луксозни плавателни съдове.

Този достъп на медиите до "Росенец" идва в контекста на напрежението между Доган и бизнесмена Делян Пеевски. Папазов, който е собственик на имотите, наскоро изиска Доган да напусне както имотите в "Бояна", така и тези в "Росенец".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Недоумяващ
    Защо му е на г-н Папазов всичко това?Колко ли струват тези постройки и яхтеното пристанище?Защо си показва имотите без страх от компрометиране?Дали случайно съвпада момента с предстоящите избори?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари