Заместник-директорка пострада, докато разтървава сбили се ученици

0
Четирима непълнолетни са стигнали до физическа саморазправа в училище в Сандански
Четирима непълнолетни са стигнали до физическа саморазправа в училище в Сандански Снимка: БГНЕС / Архив

Четирима непълнолетни са стигнали до физическа саморазправа в училище в Сандански

Заместник-директорка пострада, докато разтървава сбили се ученици в Сандански.

Четирима непълнолетни младежи са участвали в сериозен инцидент в училище в град Сандански, при който е пострадала заместник-директорката на учебното заведение. Полицията в Благоевград съобщи за случая, който е станал вчера около 10:20 часа.

Опит за разтърваване завършва с нараняване

Според информацията, предоставена от правоохранителните органи, сигнал за физическа саморазправа между ученици е бил подаден на телефон 112. При пристигането си на място, полицейските служители са установили, че в сбиването са участвали четирима непълнолетни.

В опит да прекрати разразилия се скандал, заместник-директорката на училището се е намесила. Вместо да успокои ситуацията обаче, тя е била блъсната и е паднала на земята. В резултат на падането, жената е получила охлузване на крака.

Започнато е разследване

За инцидента своевременно е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство, което цели да изясни всички обстоятелства около случилото се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари