Задържаха мъж, нападнал зам.-директор на столично училище

0
Мъжът е нанесъл удар с коляно в гърдите на преподавателя
Мъжът е нанесъл удар с коляно в гърдите на преподавателя Видео: NOVA

Мъжът е нанесъл удар с коляно в гърдите на преподавателя

Инцидент се е случил във вторник следобед в столично училище, разположено в квартал "Хаджи Димитър". Заместник-директор на учебното заведение е бил откаран във Военно-медицинска академия след физическо нападение, извършено от непознат мъж, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Според информацията, сигналът за инцидента е подаден около 14:00 часа. Нападението се е разиграло в задния двор на училището, където двамата мъже са се срещнали. Нападателят е нанесъл удар с коляно в гърдите на заместник-директора, като според данни на Българското национално радио (БНР), повод за инцидента е станал опитът на пострадалия да помоли непознатия да напусне двора на учебното заведение.

Според първоначални данни, нападателят е задържан от органите на реда. По информация от NOVA, мъжът е имал психични проблеми, което вероятно е довело до неочаквано избухване на агресия. В момента се извършва проверка дали има и други случаи, в които същият мъж е проявил насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари