Задържаха варненски съдия за бракониерство

3
Инцидентът е станал в нощните часове в община Казанлък
Инцидентът е станал в нощните часове в община Казанлък

Инцидентът е станал в нощните часове в община Казанлък

Съдия от Варна беше задържан за бракониерство в община Казанлък. Според първоначалната информация, той е бил заловен с два убити елена в землището на град Шипка. Инцидентът е станал в нощните часове, а задържането е извършено от местната полиция, съобщи 24 часа.

Случаят се е разиграл около 1:00 часа през нощта, когато патрул на полицията е засякъл подозрително движение в района. При проверката на място полицаите установили, че лицето, което се оказало съдия от Варна, е извършвало незаконен лов. Бракониерът е размахал служебната си карта в опит да се освободи от отговорност, но това не е спряло полицаите да предприемат необходимите действия.

Очаква се съдията да бъде привлечен под отговорност за бракониерство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Мунчо
    Как въобще допускате съдия да бракониерства. Той се е разхождал през нощта, като е ползвал пушката си за да се подпира на нея. Случайно както си вървял е намерил убитите животни и ги е взел със себе си. Просто така, да не станат зян. Очаквам повече да не е съдия, но пък са обещали да ми купят колело.
  • 9
    2
    Аз
    И от такъв наглец какво правосъдие да очакваме.Независимо от присъдата като за редови бракониер и убиец на защитени животни, не го връщайте повече в системата. Заради такива законите за престъпниците не се спазват. Той самият се е приравнил с последните.
  • 5
    1
    Темида е сляпа
    Очакваме още хубави новини от рода на: Действащ кмет хванат в изневяра, се разведе тихомълком, както и се ожени тихомълком за бивша негова подчинена.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари