Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик!

2
Журналистът коментира има ли шанс за победа Доналд Тръмп
Журналистът коментира има ли шанс за победа Доналд Тръмп Видео: bTV

Журналистът коментира има ли шанс за победа Доналд Тръмп

"От това разстояние един добър снайпер ти пръсва мозъка. И тогава какво става? Ще гледаме едно хубаво погребение, ще гледаме тоалетите на Мелания Тръмп", започна журналистът и документалист Тома Томов в предаването "120 минути" по bTV. С тези думи той подчерта значимостта на това, че Доналд Тръмп е оцелял след опита за нападение. Томов изрази мнението си, че ако Тръмп бе загинал, политическата сцена в САЩ щеше да се развие по съвсем различен начин.

Разделената Америка

Според Томов, Америка остава дълбоко разделена на две части – едната подкрепя Байдън и лявото крило на демократическата партия, където цари жестока цензура. "Като гледаш Джо Байдън – той е един смахнат старик. Той не знае кой е", коментира Томов, сравнявайки сегашното състояние на САЩ с последния период на Съветския съюз. Той подчерта, че Джо Байдън не е в състояние да управлява Америка още четири години, докато Тръмп, от своя страна, се явява лидер, който не може да бъде спрян след последните събития.

Промяната в парадигмата на САЩ

По думите на журналиста, ако Тръмп спечели изборите, цялата парадигма в САЩ ще се промени. "При първото управление на Доналд Тръмп, той всъщност не управляваше. Неговата администрация не изпълняваше нищо от онова, което той казваше", заяви Томов. Той допълни, че срещу Тръмп е била цялата държава, включително и ФБР.

Влиянието на събитията върху Европа и света

Томов подчерта, че Европа страда от "кокоша слепота" и не вижда истинската същност на промените, които се случват. "Това, което сега се случи, е експлозия. Защото пренарежда всички карти. Това, което следва, е промяна. И всички ще трябва да се пренаредят", коментира той. Журналистът смята, че светът се променя, и Западът вече не може да бъде световен хегемон, което според него означава край на демокрацията, такава каквато я познаваме.

Прогнози за бъдещето

Тома Томов прогнозира страхотно развихряне на информационната война и изостряне на обстановката в Украйна. "Очаквам, че дълбоката държава няма да отстъпи първото си място и ще воюва за него. Очаквам най-лошото", заключи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    Фък дъ РФ
    Тома Николов Томов е "български журналист". Син на началника на концлагера в Белене полк. Томов. Томов е сътрудничил на ДС в периода 1970 – 74 г. в качеството си на агент и секретен сътрудник (свален е от отчет през 1974 г.). Това мисля е достатъчно, да не бъде цитиран този БОКЛУК в опит да се промива съзнанието на днешните българи с гнусна русофилистично-комунистическа пропаганда!
  • -2
    13
    Радой
    Войната в Украйа е заради смахнатия Баидън.
  • 0
    12
    Калина
    Всъщност точно дементният Джо е смахнат старик,дърта мумия,която няма да доживее до изборите през Ноември :)
  • 0
    11
    Калина
    Някой друг май е смахнатият старик :)
  • 0
    10
    Агент Тодоров
    Деменцията засяга хора с всякакъв потенциал,най вече нисък,аз имам такава защото съм дърто комунде,такава има и БайПън,затова изглежда и се държи като умствено изостанал!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари