Николай Марков поиска извинение от Ивелин Михайлов

0
Подложен е на изпитание моя личен и обществен авторитет, заяви лидерът на партия "Величие"
Подложен е на изпитание моя личен и обществен авторитет, заяви лидерът на партия "Величие" Снимка: NOVA

Подложен е на изпитание моя личен и обществен авторитет, заяви лидерът на партия "Величие"

"Подложен е на изпитание моя личен и обществен авторитет от изявленията на господин Михайлов във връзка с това, че в партията има "пробити депутати", които са под влиянието на някакви външни въздействия. Позволявам си да призова господин Михайлов да се извини". Това заяви Николай Марков от "Величие" в парламента, обръщайки се към създателят на партията му Ивелин Михайлов, предаде NOVA.

Марков обясни, че е говорил с Михайлов и той е уточнил, че няма доказателства за народни представители, които да са обект на външно въздействие. "Поради това аз искам извинение от господин Михайлов, за да продължим съвместната си работа на чисто", призова Николай Марков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари