Ивелин Михайлов: Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение

0
Притежавам запис, който ще предоставя на медиите, заяви той
Притежавам запис, който ще предоставя на медиите, заяви той Видео: NOVA

Притежавам запис, който ще предоставя на медиите, заяви той

"Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света". Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA Ивелин Михайлов от "Величие".

Никога не съм имал индивидуален контрол над депутатите. Ние сме идеологическа партия. Обединени сме около идеята да пооправим нещата в България, така че да е едно хубаво и спокойно място за работа, за развитие. Това, което се случи от първия ден обаче. е, че г-н Марков закъсня за клетвата. Той каза и причините за това, след което забелязахме промяна в неговото поведение. А когато той е ръководител на тази група, нормално е хората вътре да слушат него. Нормално е и той да носи отговорност за решенията, които се вземат", подчерта Михайлов.

"Бяхме озадачени от решение за избор на някаква комисия, където ние гласувахме с ГЕРБ и ДПС. След като поискахме разяснение защо се е гласувало така, получихме уверение, че нещата не са по този начин. И от мен поискаха извинение, че съм обидил групата. Извиних се. Но след това се срещнах с полковник Николай Марков и Дарин Георгиев, който е депутат от нашата група. Те ми казаха, че са склонни да подкрепят програмно правителство. Казах им, че това ще е отстъпление от нашите идеи", посочи той.

По думите на Михайлов той разполага със запис, в който членове на "Величие" казват, че "ще подкрепят програмно правителство и се мъчат да кажат, че едва ли не тях са ги послушали". "Готов съм да го изпратя до медиите. Направих записа, защото срещу мен имаше заплахи, че ако не се прехвърли ръководството на партията към полковника, аз ще бъда унищожен. Физически. Заплахите бяха отправени от самия полковник Николай Марков. Каза ми, че няма да си намеря място в нито една точка на света. Такива заплахи имаше и към други членове на партията, включително към депутат", подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Дали пък не е...
    Почеркът на една етническа и противоконституционна партия и Свинян Дебелеевски?
  • 2
    7
    Капиталиста
    КРБ = Комунистическа Република бълхария Не знам дали забелязвате, но бълхария окончателно се е върнала към комунизма, към комунистическа икономика и към тоталитарно диктаторско управление. В бг има комунистическа планова икономика, в която всичко е държавно. Държавата определя заплатите. Държавата определя цената на тока. Държавата определя цената на хляба. Частен сектор няма. Всичко това е гарнирано с тоталитарно-репресивно комунистическо управление без свобода на словото, без неприкосновена частна собственост. В булгаристан липсват елементарни права и свободи присъщи на всеки свободен човек. Всяко тъпо ченге с един фалшив тест, може да ви конфискува автомобила(лична собственост) без да сте виновни, без съд и присъда да ви арестува и да ви прати в затвора за 24 часа. Такива репресии са характерни точно за тоталитарни комунистически общества. Църквата и вярващите са мачкани и осмивани от комунистите. Частния бизнес, доколкото има малко останал такъв, също е мачкан, и държан на каишка от партийните номенклатури, демек пак зависи от държавата. Сами виждате какво се случва с успели крупни предприемачи работещи в частния сектор като Ивелин Михайлов - започват репресии към тях от комунистите във властта, докато ги смачкат и им вземат бизнесите. В момента положението в бълхария е абсолютно същото, както е било преди 1989-та... Само че тогава са имали КаПе еС еС, сега имате Ес Тогава са имали Вършавски договор, сега имате НАТО Тогава по всички медии са облъчвали хората с "Гаварит Масква", сега по всички медии облъчват хората с "Гаварит Брюксел" Ролите са просто разменени, но това не променя факта, че бълхария е комунистическа държава с тоталитарно комунистическо управление, и с комунистическа държавна планова икономика, точно както е описано в учебниците. Дали този комунизъм ще фалира за пореден път, както посления път - предстои да видим. Според мен за Ивелин Михайлов е най-добре да разпродава и да ликвидира бизнесите си в бълхария, и да се изнася на някое по-приятно място. С комунисти бизнес не можеш да правиш.
  • 3
    6
    Филан Кишията
    Извикан шефа на НАП от началникът на държавата, му е казано.Асен Василев,твоя покровител го няма.Ако искаш да останеш на поста си, потпукваш оня Михалов,за грдадски народен,международен паркове и трябва да му изработиш обвинение от което да бъде стресиран и да се откаже от продължаването поддръжката на "Величие".На "големият" Михайлов му се дръпва гордостта, той започва да шикалкави и да ломоти,че неговите апапи,има вероятност да подкрепят правителството на Борисов.Ето така се прави в бедната ни държава.Ако си далеч от герб, можеш да замръзнеш, ако си близко до герб, може да изгориш.
  • 1
    5
    ей го и киро брейка,
    който им направи цялата кампания в ютуб, реди същото: https://youtu.be/K-lrGfIGi_s а записът е тук: https://www.patreon.com/kirobreakofficial
  • 7
    4
    Някой си
    Марков, кажи си.Ти си на ход. На тебе повярваха избирателите Какви ги ръси партньорът ти?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари