Ивелин Михайлов: Депутати на "Величие" ме заплашват

0
Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически, обясни един от основателите на партията
Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически, обясни един от основателите на партията Снимка: Красимир Кръстев / БТА

Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически, обясни един от основателите на партията

Депутати от парламентарната група на "Величие" са заплашвали един от основателите на партията - Ивелин Михайлов, съобщи той пред БНР:

"Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен...Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически".

На въпрос дали заплахите са идвали от техни депутати, или от други, Михайлов отговори: "Да, наши депутати го казват, можели да ми осигурят международна защита, да ми решат проблемите, хора, които до вчера са нямали един лев, ще решават проблеми за милиони..."

Тоест ваши депутати се ви заплашвали: "Да, заплахи за мен предимно, че ако не нещо не се е случило както те го искат, ще бъда унищожен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия", каза Ивелин Михайлов.

Той допусна, че депутати от "Величие" биха гласували в подкрепа на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да се случи с третия мандат:

"Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН. И ако те решили да ги послушат, да променят - вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв начин имат някаква договорка".

На въпрос дали това са някои депутати, или е или парламентарната група, Михайлов отговори: "Някои депутати". Те мнозинство ли са? - "Малцинство са", посочи Ивелин Михайлов.

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    E, стига де
    идва ни в повече.Я се стегнете.Мъже сте.
  • 4
    1
    Лошо
    когато зомбитата намалеят и спрат да се отнасят с него като с божество. На тези брътвежи ще повярват само оставащите зомбита.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари