Ивелин Михайлов се извини на депутатите от ''Величие''

0
"Пробити" депутати се оказа изразът на раздора
"Пробити" депутати се оказа изразът на раздора Снимка: YouTube

"Пробити" депутати се оказа изразът на раздора

Часове след като Николай Марков призова основателя на партия "Величие" Ивелин Михайлов да се извини за твърденията си, че има "пробити" депутати, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада, Михайлов се извини по време на интервю пред БНР.

"Извинявам се и на полковник Марков, и на цялата Парламентарна група на партия "Величие". Като редови член на партията аз вярвам в тях. Обещали сме на хората, аз съм като гарант", каза Михайлов и добави: "Ето, извиних се!".

По-рано Николай Марков обяви пред журналисти: "Направих лична среща с него и депутатите и го попитах пред всички дали има данни, които може да предостави на мен, на медиите или на прокуратурата за подобни въздействия, обясни Марков. Той открито каза, че няма. Това ми дава основания да поискам извинение, за да можем да продължим".

Михайлов подчерта, че е съгласен с политическите позиции на Николай Марков: "Аз съм обикновен член на партията. Всички хора в България биха подкрепили едно правителство, когато то излезе ясно и прозрачно. Да се каже какъв е планът за развитие на България. Искам да видя плана".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ВЕЛИКАТА ПОДМЯНА
    Ето как отново избирателите останаха излъгани. Значи те са готови да подкрепят всяко едно правителство, дори в него да участва ГЕРБ и зад него да е Бойко Борисов, когото се канят да гръмнат тия дни и затова са му завардили дома със снайперисти на държавна издръжка?! Това ли е морала и промяната на Величие или и те са същите мутри като ГЕРБ? Със стари курви като Виктория Василева в редиците, дето беше преди това в ИТН, а още по-преди в СДС, нов бардак не се прави! Следващият път умната- гласувайте за БСП или Възраждане или МЕЧ, защото като че ли само те останаха принципни и нкикога не биха предали българите на мафията ГЕРБ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари