"Лудогорец" II се наложи с 4:1 над "Дунав"

0
Преслав Петров реализира гол за "драконите" в 80-та минута
Преслав Петров реализира гол за "драконите" в 80-та минута Снимка: ФК "Дунав" / Архив

Преслав Петров реализира гол за "драконите" в 80-та минута

Лудогорец II постигна трета поредна победа от началото на сезона във Втора лига, след като се наложи с впечатляващото 4:1 над Дунав (Русе) в двубой от третия кръг на надпреварата. С тази победа "орлите" събраха пълен актив от точки и заемат първо място в класирането.

Мачът започна динамично и Лудогорец II показа своето превъзходство още през първото полувреме. Александър Маринов откри резултата в 11-та минута, а само пет минути по-късно Радослав Апостолов от Дунав си вкара автогол, което увеличи преднината на домакините. В 35-та минута Хюсеин Кельовлуев направи резултата 3:0, което практически реши изхода на мача още преди почивката, пише "Спортал".

През втората част Лудогорец II продължи да контролира играта и добави още едно попадение чрез Филип Гигов в 64-та минута. Дунав успя да отбележи символичен гол чрез Преслав Петров в 80-та минута, но това не беше достатъчно, за да промени крайния изход на срещата.

Следващият кръг обещава нови предизвикателства за двата отбора. Лудогорец II ще гостува на ФК Ловеч, докато Дунав ще приеме отбора на Монтана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари