"Дунав" възкръсна с победа срещу "Миньор"

0
Русенци прекратиха поредицата от неуспехи с гол на Н’Сонде и се изкачиха в класирането
Русенци прекратиха поредицата от неуспехи с гол на Н’Сонде и се изкачиха в класирането Снимка: Sportal.bg

Русенци прекратиха поредицата от неуспехи с гол на Н’Сонде и се изкачиха в класирането

"Дунав" прекъсна поредицата от три неуспешни шампионатни мача с победа над "Миньор" с 1:0 в среща от шестия кръг на Втора лига. Решаващото попадение бе дело на френския нападател на "драконите" Джонатан Н’Сонде, който отбеляза в 33-ата минута.

С този успех русенският тим не само прекрати серията от три поредни победи на "Миньор", но и изпревари съперника си в класирането. В момента и двата отбора заемат шестото и седмото място с по 10 точки, но "Дунав" е по-напред по голова разлика. Лидер в класирането остава вторият отбор на "Лудогорец" с четири точки преднина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    До 3
    И къде са Берое,къде са Дунав бе,олигофрен недоклатен ?
  • -2
    3
    Хахахахаха
    До 2 Ти май си старозагорското лайно, което редовно се преструва на "русенец", защото да си мъглишки циганин е невероятно срамно !
  • 4
    2
    русенец
    "Дунав"=загубеняци! Не искам парите ми от данъци да отиват за тези некадърници, а инфраструктурата на града да е цялата в дупки!
  • 6
    1
    Странно
    Не знаех, че русенци сме и част от други народности.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари