Лин Ю Тин победи Светлана Каменова

1
Азиатката е  е една от състезателките, които не са преминали тестове за полова принадлежност
Азиатката е е една от състезателките, които не са преминали тестове за полова принадлежност Снимка: Х / brandubh4

Азиатката е е една от състезателките, които не са преминали тестове за полова принадлежност

Българската боксьорка Светлана Каменова претърпя загуба в срещата си с тайванската състезателка Лин Ю Тин в категория до 57 кг на Олимпийските игри в Париж 2024. Мачът завърши с победа за азиатката, която се оказа една от спорните фигури в света на бокса.

Лин Ю Тин е една от състезателките, които не са преминали тестове за полова принадлежност. Това предизвика вълна от дискусии и коментари в спортните среди. Въпреки че нейните резултати и победи са впечатляващи, липсата на тестове за полова принадлежност поставя под въпрос легитимността на нейните успехи.

Мнозина спортисти и експерти в областта на бокса настояват за по-строги правила и проверки, които да гарантират честността и равнопоставеността на състезанията. Според тях, тестовете за полова принадлежност са важни за справедливото оценяване на физическите способности на спортистите и за избягване на евентуални несправедливости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    русенец
    Само си писане по форумите няма да стане. Нека всички изпратим писма до френското посолство в София, както и до централата на МОК. А и да се обърнем за апел към нашите мургави съграждани. Знаейки техните уникални способносто да правят всякакви документи, нека подготвят пълен комплект документи за всеки мъж спортист, който се е почувствал жена. Като онази маймуна в Алжир, дето показваша на арабски една омазнена хартия, която уж била акта за раждане на онова нещо. Ах какви лични карти, паспорти, актове за раждане могат да направяг нашите братя. Че и цели снимки от детските градини и от училищата. Тази олимпиада достигна върха на позора. Значи за най-малкото количество вещество, открито в кръвта, дори и да е медикамент, изписан от лекар могат да те накажат, да ти отнемат правата дори и да ти отнемат медала, а сега се се позволява на мъже да бият жени. ПОЗОР ЗА ФРАНЦИЯ ПОЗОР ЗА ОЛИМПИЙСКИЯ ИДЕАЛ ПОЗОР ЗА ТОМАС БАХ
  • 1
    3
    Психолог
    Само прогледнете каква женска оправлява града, и не се чудете, че града загива. Нищо че женската деюре три пъти е ЖЕНЕНА. Ама то от Арабин какво да очакваш, освен педе растия. Либийска ГАД, връщай се в Бенгази, наследник на БКПТО обиецъ.
  • 7
    2
    daskal
    Докъде докараха нещата долните извратеняци! Тази "олимпиада" май само с това ще се запомни.
  • 6
    1
    Резил за МОК
    джендъризма е взел връх и управлява в разрез с правилата за равнопоставеност.Жени срещу жени и мъже срещу мъже е нормално да се състезават.Тестове за полова идентичност , не само категория по телесно тегло. Такова игнориране не сме виждали. Мирише на мизогиния . Пълен провал .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари