Борислав Георгиев: Възмутен съм от панаира, който се разиграва на Олимпиадата!

5
Мисля, че ни ограбиха в този мач! Просто не ни разрешиха да победим
Мисля, че ни ограбиха в този мач! Просто не ни разрешиха да победим

Мисля, че ни ограбиха в този мач! Просто не ни разрешиха да победим

Старши треньорът на националния ни отбор за жени Борислав Георгиев изказа възмущението си от случващото се в женския бокс.

Специалистът бе категоричен пред медиите в Париж, че Светлана Каменова е победила Лин Ю-тин и случилото се категорично не отговаря на справедливостта. Допълнително към това и фактът, че представителят на Тайван не успя да премине тест за полова принадлежност преди година. Но дори и така – нашето момиче все пак победи този съперник днес.

Нямам думи. Мисля, че ни ограбиха в този мач. Видяхте, че представителката на Тайван само се криеше, бягаше от единоборства. През цялото време играеше адски мръсно. Още в първия рунд беше за предупреждение за удар с лакът. И тия циркаджийски работи, дето падаше като за дузпа... Въобще, възмутен съм от панаира, който се разиграва тук. Набедили са ги да ги направят шампионки тези (заедно с Имане Халиф) и това е. Очаквах го, но се надявах и да има разумни хора, честни. Такива, които ще гледат реално мача и ще подкрепят женския спорт. Подкрепата от МОК за тези състезателки се пренася 100% върху съдиите. Естествено, когато шефовете подкрепят нещо, ти работиш за тях и ти ще го подкрепяш“, заяви Георгиев.

Той допълни, че не е обсъждан бойкот на мача, защото Светла е силен характер и не се предава. „Не, в нито един момент не сме обсъждали бойкот, нито спиране на мача. Нас не ни интересува с кого играем и какво има в гащите. Ние излизаме да играем срещу червен ъгъл, червена каска, червен потник. Светлана е професионалист, целта е да победим съперника отсреща. Имахме нужните качества и бяхме сигурни, че ще победим. Просто не ни разрешиха. За мен и първият, и вторият рунд бяха за нас. А в третия рунд вече изпуснахме юздите. Светла даже се чудеше дали изобщо има смисъл да го играе“, каза още Георгиев, цитиран от БФБокс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари