Етиен Леви: Когато влизах в партията казах, че искам да съм почтен

0
Той е кандидат за депутат на партия „Величие”
Той е кандидат за депутат на партия „Величие” Видео: NOVA

Той е кандидат за депутат на партия „Величие”

Преди години той потърси спокойствието на селския живот, но наскоро избра да влезе в политиката и вече води първите си битки. Защо Етиен Леви прие да е кандидат на партия „Величие”?

„Откакто съм се родил, не знам как се почива. От няколко години живеем в село Житен. Природата ни дава чувство на свобода. Така съм по-близо до Бог. Аз съм вярващ човек. Влязох в политиката, защото ми харесва каузата, с която се заех. Бях поканен от полковник Николай Марков”, разказа Етиен Леви пред NOVA.

На въпрос пречи ли Западът на България, той отговори по следния начин:

„Когато влизах в партията, застанах и казах, че искам да съм почтен. На първо място ще пречи ли на каузата моят еврейски произход. Партията не е русофилска”.

Относно войната в Украйна той каза следното:

„България не трябва да бъде нито на страната на жертвата, нито на агресора”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    N/A
    Че то има ли политик който да е казал, че иска да краде от хората? Купен си и точка! Вече си един от тях, боклук
  • 3
    3
    Абе гадно племе
    Е всъщност не само евреите са така. Я се огледайте в цехчето си, в офиса и т.н. Няма как да няма някой доносник. Я си закъснял за работа, я си изчезнал за по една цигарка или кафенце, винаги ще се намери някой доносник. И най любопитното е, че са обичайно най некадърните.
  • 3
    2
    Не му се връзвам
    Хората казват, че който е некадърник, мързеливец и шарлатан, се хваща с политика.Една песен не помня от неговия репертоар - блудкави и изпълнение никакво.Освен с дръгливата си коса, с нищо не прави впечатление.
  • 3
    1
    daskal
    Абсолютно почтен си. И ти светна сред доносниците на Държавна сигурност.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари